İnternet aleminde hiçbir fotoğraf kaybolmaz. Attığın kişinin de ss almayacağını bilemezsin.
Attım, 18 yaşındayken sevgilimle uzak ilişki yaşıyorduk ve ikimiz de nude gönderiyorduk ara sıra ama yüzüm gözükmüyordu ve fotoğraflarda kimliğimi belli edecek hiçbir detay yoktu. illa atacaksanız böyle atın ama tavsiyem hiç atmamanız, gerek yok bence
Attım, yaşadıklarımı anlatayım ki başka kadınlar da aynısını yaşamasın.
Ondan ayrılmak zorunda kaldım, her yerden engelledim çünkü çok adice bir şey yaptı. Bir gün sonra bana fake hesaptan mesaj atarak, "fotoğrafların hem ailenin eline geçecek hem sosyal medyada yayılacak" diye tehdit etti. O hesabı da engelledim. 1 hafta sonra bana tanımadığım numaralardan, "selam canım, fiyatlar ne kadar" gibi mesajlar gelmeye başladı.
Adıma twitter hesabı açmış, bir de yaşadığım semti de biliyor, gitmiş o semtin eskort hesaplarını etiketlemiş, fotoğraflarımı da iğrenç şeyler yazarak paylaşmış.
Ha bununla da yetinmedi, iş yerindeki ortak arkadaşlarımıza da atmış :d
Sonra ben gidip şikayetçi oldum ama o şikayet süreci nasıl bir rezillik tahmin edemezsiniz. Twitter hesabındaki fotoğrafların kanıt olarak sunulması gerekiyor savcılığa. Bu fotoğrafların hepsini ss alıyor avukat, yazıcıya gönderiyor. avukat içeride senin nudelerinin çıktısını alırken seni de yazıcının başına gönderiyor ki kimsenin eline geçmesin. Orada yazıcının başında, "ben ne yaptım ulan" diye kendini bir güzel sorguluyorsun. Daha sonra ilgili birimlere o kağıtlar elden ele gönderiliyor. Sonuç ne oluyor? aradan 1 yıl geçiyor ve dosya hâlâ faili meçhul kategorisinde görülüyor.
Yani özetle yapmayın. Biz uzak mesafe ilişkisi yaşamıştık o yüzden sexting de döndü aramızda, atmış bulundum. Halbuki o kadar merak ediyorsa yakınlaşacak aşamaya geldiğiniz zaman görür bazı şeyleri. risk almaya gerek yok. Bu kadar özelinizi kimsenin insafına bırakmayın.
anonim4 belli miydi yüzün?