nyx boykot

Neden boykot ediliyor?

1. başlık çok uzun nası okuyalım yazıverseniz

24 aralık 2016 21:32

2. Nyx açılış yaptığında bütğn blogger youtuberlara torba torba ürğn gönderdi. Açılışa özel bile hiçbir kampanya yapmadı. Üstelik kargo ücretli urban decay bile dolu kampanya yapıyor. Yani en azından benim bildiğim boykot nedeni bu.

24 aralık 2016 21:36

3. Nyx açılış yaptığında bütğn blogger youtuberlara torba torba ürğn gönderdi. Açılışa özel bile hiçbir kampanya yapmadı. Üstelik kargo ücretli urban decay bile dolu kampanya yapıyor. Yani en azından benim bildiğim boykot nedeni bu.

24 aralık 2016 21:36

4. Nyx açılış yaptığında bütğn blogger youtuberlara torba torba ürğn gönderdi. Açılışa özel bile hiçbir kampanya yapmadı. Üstelik kargo ücretli urban decay bile dolu kampanya yapıyor. Yani en azından benim bildiğim boykot nedeni bu.

24 aralık 2016 21:36

5. Nyx açılış yaptığında bütğn blogger youtuberlara torba torba ürğn gönderdi. Açılışa özel bile hiçbir kampanya yapmadı. Üstelik kargo ücretli urban decay bile dolu kampanya yapıyor. Yani en azından benim bildiğim boykot nedeni bu.

24 aralık 2016 21:36

6. Ay çok özür dilerim tuş takılmış.

24 aralık 2016 21:37

7. hhahahhahah 8 kez hepsinde de okudum ya anonim allah iyiliğini versin o nasıl tuş

24 aralık 2016 22:07

8. online sitenin açılışı için parti verildiğinde bloggerlara onlarca ürün verilirken, siteden alışveriş yapmak isteyen insanlar stok kalmadığı için alışveriş yapamadı. boykot başladıktan sonra firma resmen ölü taklidi yaptı, hiç bir açıklama yapmadı uzunca bir süre. yani vloggerları önemseyip gerçek müşterisini önemsemeyen bu firmaya bu nedenle boykot yapılıyor.

24 aralık 2016 23:48