oğlak burcu erkeği sadık mıdır, hiç bi oğlak tarafından aldatılan yada kandırılan oldu mu?

1. Bu oğlakların nasıl gözüne hoş görülünür, hangi tarz kadınlardan hoşlanırlar. Çok beğendiğim bir oğlak erkeği var. Kalbini nasıl çalabilirim ? :))

26 eylül 2018 23:25

2. 5. anonim tavriniz cok cirkin.

26 eylül 2018 23:44

3. Karısını çatır çatır aldatan bi oğlak erkeği tanımıştım ben

27 eylül 2018 00:16

4. Ben 3. Anonim. Peki bir oğlağa ilgimi nasıl belli edebilirim. Benim hoşlandığım kişi biraz soğuk gibi ama ilgili gibi gözüküyor. Çok karşılacağımız ortam yok ortak Kişiler olunca araya gelebiliyoruz.

27 eylül 2018 00:29

5. Hayatımda gördüğüm en çıkarcı haysiyetsiz adam oglakti. Ben de oglagim çok seviyorum burcumu ama oğlak erkeği diyince dirhem dirhem kaçıyorum

27 eylül 2018 01:00

6. 10. Anonim çok teşekkür ederim. Aslında biraraya geldiğimizde iyi vakit geçiriyoruz fakat o o anda kalıyor yani ilerlemiyor. Görünüş olarak biraz soğuk ama ben içinde ki o çocuğu görebiliyorum. Biraz bu konularda acemiyim biraraya geldiğimizde genel konuşuyoruz yani özel konulara girmiyoruz.

27 eylül 2018 01:09

7. Boynuzlu bir hayvandır oğlak.

27 eylül 2018 01:28

8. Zeka düzeyine alçak yada yüksek sıfatını kullanabilirsin fakat zayıf sıfatı yerinde kullanılmamış sıfat örneği seni zeki şey:)

27 eylül 2018 03:45

9. Astroloji bir bilim dalı değil mi? Din kitaplarından önce o yokmuydu? Belki ben yanlış biliyorumdur doğru bilen düzeltsin padişahlar bile savaşa çok çıkmadan önce astrolojiden yardım almıyormuydu? Ben gazete köşelerinde yazan burç yorumlarını savunmuyorum.

27 eylül 2018 12:57

10. astroloji bir bilim dali degildir ya kac yasindasiniz :(