oğuzhan uğur hakkında ne düşünüyorsunuz?

nasıl birden siyasilerin bile programına akın ettiği biri haline geldi bu şahıs?

1. ayy ben de hiç ısınamadım bu adama ya, tek ben sevmiyorum sanıyordum. bilmiyorum itici geliyor başından beri

21 mayıs 2023 00:40

2. İnanılmaz derecede kadın düşmanı ve yobaz bir tip. Bira içen yeni nesil ama eski kafa ülkücülerden

(link: https://twitter.com/asyaforyou/status/1659208205086642176?s=46&t=V2_jEHiW5RDAr8DUHI14pA Şu video) midemi bulandırdı. Mecazen değil gerçekten istemsizce yüzüm buruştu ve midemin bulandığını hissettim, tamamını da izlememe rağmen

21 mayıs 2023 00:48

3. Yeni acun adayı olduğunu düşünüyorum, süreci proje olduğunu düşündürüyor bana.

21 mayıs 2023 01:05

4. tipik "short king" tc erkeği. bunların maks 10sn sürdüğü için egosunu mecbur başka alanlarda göstericek. kadınlar buna yüz vermedikçe de işte böyle kudura kudura kendince bi şeyler anlatır. bu ve bunun türevlerine (konuşanlar vs) gülen kadınlara da ayrı mide ve akıl sağlığı diliyorum.

21 mayıs 2023 01:27

5. ıyyyy a6 bu neeeee... hayatımda duymadım böyle laflar iğrenç iğrenç... hayvan herif

21 mayıs 2023 01:29

6. taş gibi kızla birlikte a8. nasıl midesi bulanmıyor acaba... çok ilginç bu çocuğun popülaritesi. babası da eski siyasiymiş öğrendiğim kadarıyla... değişik bi karışım totalde.

21 mayıs 2023 01:31

7. yani.. kızı bilmiyorum ve merak edip bakmak dahi istemedim açıkcası ama ya kızın farklı çıkarları vardır ya da beklentileri çok küçük*tür ne bileyim.. ayrıca tam tahmin ettiğim gibi bunun gibi soysuzlar güzel (aka beyaz ten sarı saç, klasik..) kızlar hariç valide veya bacısı değilsen sana saygı duymazlar. bingo!

21 mayıs 2023 01:38

8. gerçekten çok ilginç. okan bayülgen'in programında gördüm ilk kendisini. sonra depremle alakalı çalışmalarda gördüm en son da siyasiler. populerlikse mevzu enes batura, danla biliçe falan çıksalardı bari bu ne niteliksiz bir seçim. hayır nasıl kanaat önderi haline geldi de sözü önem taşır oldu... her şeyde böyle... asla hakeden birileri baş olamıyor bu ülkede.

a8cim, tanırsın belki müjde uzmanmış sevgilisi...

21 mayıs 2023 01:56

9. Babasi en kibar tabirle "saibeli" bir tip. Kendisi de son derece itici. Bu arada bir anonim sarisin falan demis ama uzun zaman mujde uzman ile on/off iliskisi vardi.

21 mayıs 2023 01:57

10. neeee müjde uzman mııı şaka falan heralde :O baktım şimdi müjde uzman eski sevgilisi yazmış bi haber sitesi. benim bi arkadaşımın arkadaşıydı ama bu adamla çıktığını bilmiyodum çok şaşırdım doğrusu. müjdenin kafa sonradan açılmış heralde ki ayrılmış ama çıktığı dönemde bile cidden kim ne nasıl kafamda deli sorular.. evet ben baya klasik sarışın babyface falandır diyodum dediklerimi yedirdi adam ahahah. ilginç

21 mayıs 2023 02:11