o kadar okuduk ettik atandık doğru dürüst adam bulamıyoruz?

kızlar ben öğretmenim 9 yıl oldu atanalı 34 yaşındayım evim arabam var ülke ekonomisi iyiyken halletmiştim bunları e insanım sevip sevilmek istiyorum evlilik çocuk da istiyorum ama asla karşıma düzgün kişiler çıkmıyor. ya mesleğim için istiyorlar çünkü haftada 4 gün okula gidiyorum hani part time çalışan ama görece maaşı iyi evde temizlik yapar çocuk bakar mantığıyla istiyorlar ya da direkt beğenmiyorlar elim yüzüm düzgün e ben de biraz benden fazla kazansın evi arabası olsun istiyorum çünkü benim de var yani atandığımdan beri antalyada yaşıyorum pahalı bir şehir geçim sıkıntısı çekmek istemiyorum. tabiki koca bulmak için okumadım kendimi geliştirmek için okudum utanılcak bir geçmişim yok onunla bununla yatıp kalkmadım hiç ama bakıyorum 27-28 yaşındaki kızlara işsiz güçsüzler görece güzeller fakat zengin yakışıklı kocaları buluyorlar ne vasıf var ne vizyon var kızlarda linçlemesin kimse boşuna ama öyle zoruma gidiyor biz ne için çabaladık okuduk ettik diye çevremdeki kadınlar da böyle doktor ve mühendis arkadaşlarım da var maddi durumları çok iyi ev araba var yine ama nerde vasıfsız erkekler var onlar talip oluyor yemin ederim ülkede memur kadınlara denk adam yok sanki. siz nerden buldunuz tanıştınız?

1. Ben de açıkçası öğretmenlerin ülkedeki evlenilecek kız açığını karşıladıklarını düşünüyorum. Çok boşlar çalıştığın saat bölü aldığın maaş hesabını yaparsak acayip iyi kazanıyorlar. E çocuk da yapar eve de bakar kendine de bakar fikri yanlış değil. Diğer mesleklerde nöbetlerle vardiyalarla sabahtan akşam karanlığıma kadar devam eden mesailerle cumartesi bile çalışmalarla kıyaslayınca erkek olsam ben de öğretmen kadınla evlenmek isterdim. Ki açıkta kalan öğretmen kadın da yok gibi çevremde. Sizin cidden standardınız yüksek olabilir mi

9 şubat 14:37

2. sen bi memur oldun diye öyle herkese istediğini diyip çirkeflik yapacağını hak sanan zavallının tekisin. anadolu köylüsü seni, kendinden küçük genç ve güzel kızları kıskanıp işsizler diye aşağılamak sana kendini iyi hissettiriyor belli ki hemcins düşmanı. bu çirkef yüreğinle daha çok evde kalırsın teyzecim. otur 40k dünyalara sığdıramadığın maaşınla çekirdek çitle evinde

9 şubat 14:40

3. süslü standartlarım yüksek değil ki benim gibi evi arabası olsun istiyorum gayet makul bir de geçmişi önemli tabi

9 şubat 14:41

4. a3 maaşım 56 k teşekkürler

9 şubat 14:42

5. Vasıf ve vizyon kelimelerinin anlamını biliyor musunuz? Yüzünüze bakan olmadığı için utanılacak geçmiş(gizlinot: Tabire bak.) Yapamamış olabilirsiniz gibi duruyor.

9 şubat 14:45

6. öğretmensin, evin ve araban var, erkeklerle yatıp kalkmadın ve bu gerekçelerle nitelikli olduğunu düşünüyorsun. koskoca paragrafta noktalama işareti kullanmadan tren gibi cümleleri diziyorsun. ben sizi cahil bulduklarına inanıyorum açıkçası.

9 şubat 14:49

7. istersen 560k maaş al senin gibi çirkef kıskanç biriyle ömür mü geçirir insanlar kaç yaşına gelmişsin hayata bakış açına bak kendinden küçük kızlara hem orospu yaftası yapıp hem gençler güzeller diye laf sokuyosun sokabildiğin tek laf da memur olman vizyona bak pick me seni. kaç yaşında kadınsın bende yanlış olan ne diye bir düşün bence. bu kafayla daha çok yalnız kalırsın

9 şubat 14:51

8. Ögretmenler genelde meslekleri icin isteniyor gerçekten arkadaslarim da diyordu bunu.hem para kazaniyor hem hafta ici vakti oluyor vs ee siz de benden cok kazansin durumu daha iyi olsun diyorsunuz bu durumda onlarin da bos vakti daha cok diye tercih etmesi normal degil mi?

9 şubat 15:09

9. Değil a9 kadın demiş ki evim var arabam var kendinde olmayanı istemiyor yani  ve yaşı 34. 30+ yaşa gelip de arabası olmayan adam da çıkmasın karşısına yani. Bu mallar kolay edinilmiyor. Demekki ss risk almış yapmış bir şeyler. Karşısındaki adam da yatırım kafasında olsun, başarılı olsun istiyor. Aynı şey değil.

9 şubat 15:12

10. öğretmenler gerçekten de mesleği için mi evlenmek istiyorlar? bunu nereden anlıyorsunuz

9 şubat 15:13