oda arkadasimin horlamasi ve gaz cikarmasi artik dayanamiyorum?

herkese iyi aksamlar. oda arkadasim ciddi derecede horluyor. defalarca seslenmeme rağmen uyanmiyor. sabah konuştuk burnumda et var ya falan dedi. burun bandı alicam zaten dedi gecistirdi. artık sadece bu da değil ciddi ciddi gaz çıkarıyor. en ufacık sese uyanan biriyim isin kötüsü suan o erkenden uyudu ve ben daha uyumadım bütün gaz cikarmalarini duyuyorum. kafayi yemek uzereyim. horlamayı zor dedim bunu nasıl diycem ? imkansiz. var mi buna bi çareniz kirmak istemiyorum ama yanımda yatarken o sesleri duymak beni deli ediyor. kulaklik takıyorum belirli bi saatten sonra o da kulagimi acıtıyor artık zaten horlamasi bastırıyor.nolue bi yol gösterin

1. Çok üzüldüm yav, o da bir şey yapamaz ki ne yapsın,alışmaya çalış diyeceğim o da çok zor, yumuşak çok kaliteli bir kulaklık edinsen onunla uyumaya çalışmak daha kolay olur tek çare

19 ekim 2021 23:36

2. Oda arkadaşımla anlaşamıyorum deyip odanızı değiştirme imkanınız var mı? Arkadaşınızı kırmamak için de sebep olarak uykunuzun çok hafif olduğunu söyleyebilirsiniz diğer nedene değinmeden.

19 ekim 2021 23:38

3. Beğenmiyorsan parası neyse ver tek daireye çık o zaman. Bilerek horluyormuş gibi bir de azarlamışsın napsın insanlık hali? Gaz da uyurken kendiliğinden çıkan bir şey ileride kocan yatakta osurunca napacaksın acaba

19 ekim 2021 23:40

4. İyi bi kulak tıkacı alırsan kulakların acımaz. Eczaneye sor çam şeklinde kulak tıkaçları oluyor silikon. Ben kullanıyordum yurtta kalırken.

19 ekim 2021 23:44

5. Hahahahahahaha muazzam soru :d

19 ekim 2021 23:48

6. @5 zortlakçı ve horlakçı alındı kdjskdksnjcs

19 ekim 2021 23:50

7. Ne azarlamasi ya kendi kendine nerden uydurdun? Sabah doğru düzgün uyanamadim o da noldu uyuyamadin mi dedi gülerek , sese karşı cok hassasım uykum hafif uyuyamadim pek dedim hadi ya benden mi falan dedi .güldüm kafami salladım. burnumda et var ya ben de rahatsızım nefes alamiyorum düzgün ama burun bandı alıcam dedi konu kapandı. Olay bundan ibaret.

19 ekim 2021 23:56

8. Bilen bilir ben ayatta osurmam

19 ekim 2021 23:58

9. Ya gerçekten saldırmak için yer ariyosunuz.. pembe falan sicmiyorum ama gerçekten horlamıyorum ve gaz çıkarmıyorum. Kiz kardesimle ayni odayi paylaşan biriyim zaten yıllardır ve böyle bi durum yok. Zaten onu suclamiyorum çözüm bulalım istiyorum.

20 ekim 2021 00:00

10. @Hinorei prosedürleri gerçekten bilmiyorum istediğimiz gibi değiştirebiliyor muyuz emin değilim. Yarın araştırıcam.

20 ekim 2021 00:03