oglak kadini yengec erkegi iliskisi ?

bilgisi olan suslulerin yorumlarini bekliyorum :*

1. yengeç yükselenli oğlağım ve yengeç burcunun o duygusallığını ve alınganlığını gerçekten çekemiyorum. duvar gibi kalıyorum onların yanında.

26 şubat 2018 00:51

2. Oğlak kadınını bilemem ama yengeç erkeğini iyi bilirim.

Gezmeyi tozmayı sevmiyorsan, anasına tapan bir partnerin olsun istiyorsan doğru burç.

Ayrıca yengeç burcu erkeğini okuyun hafife almayın.

26 şubat 2018 01:00

3. Bir Yengeç kadınıyım ve etrafımda bir sürü yengec erkeği var. Inanın hepsi birbirinden çok aşırı farklı. Biri sürekli geziyor, biri sessiz sessiz oturuyor, diğeri partiden partiye koşuyor ve gözü dışarıda biraz. Yani yengec bence dekanlarına göre çok fazla değişen bir burç. O yüzden hemen karar vermeyin. Tanıyın burc arkadaşımı. Swh

26 şubat 2018 01:21

4. genelde burç yorumlarında perfect match derler ama katiyen çekilmiyor çok ağlak geliyorlar şahsen bana

26 şubat 2018 03:14

5. Bence burda yengeç erkeğine yazık olur asıl :d

26 şubat 2018 07:51

6. yengeç erkeğinin duygusallığının da alınganlığının da kinciliğinin de soyunun da sopunun da taaaaaaa...

(not: oğlak burcuna çok benzer kova burcu kadını)

koşarak uzaklaşınız efenim, bana çok söylediler de dinlemedim keşke dinleseydim

26 şubat 2018 09:50

7. bence birbirinizi çok iyi dengelersiniz. siz ayakları yere basan sabırlı kararlı davranırken o duygusallığıyla sizi yumuşatır, siz hayalperestleştiğinizde o sizi öngörüleriyle dengeler. tadından yenmez süslücüm. yeter ki arada sevgi-aşk olsun.

26 şubat 2018 13:23