ojenin tırnakta parlak durması için neler kullanıyorsunuz?

merhaba süslüler. ojenin tırnakta pasparlak,ıslak kıvamdaymış gibi durması çok hoşuma gidiyo. ama ne yaparsam yapayım o görüntüyü elde edemiyomuşum gibi geliyo. üstüne top coat da geçiyorum ama sanki mat bi parlaklık oluyo sadece. umarım anlatabilmişimdir :d siz parlak durması neler sürüyosunuz ojenin altına ya da üstüne? ya da bu tırnak yapısıyla,ojenin markasıyla falan mı alakalı bi şey?

1. ben bunu sürüyorum : "essence the gel nail polish top coat"

oje sürer gibi sürmeni tavsiye etmem ama. fırçana bol al bu top coat'tan ve kalın sür.

çok uzun sürmüyor kuruması. açıkcası benim ojemin ömrünü de uzatıyor. eğer altına sürdüğüm oje pastel değil de note, goldenrose ya da flormar ise bir hafta dayanıyor.

görüntüsü de böyle ıslak ıslak, yeni oje sürmüşsün gibi.

8 mayıs 2018 08:54

2. ben de flormarı tavsiye etmeye gelmiştim ama düzgün sürmeyince mi ya da alttaki kurumayınca mı bilmiyorum mini baloncuklar oluşuyor. tripofobiniz varsa bakamazsınız.

8 mayıs 2018 09:10

3. kızlar elimdeki top coatlar bunlar ;

(link: https://www.google.com/search?biw=1536&bih=759&tbm=isch&sa=1&ei=D0DxWoGSH-L36ASJqLHACg&q=rimmel+london+top+coat&oq=rimmel+london+top+coat&gs_l=img.3..0j0i8i30k1j0i24k1l2.13722.14995.0.15074.8.8.0.0.0.0.177.622.0j4.4.0....0...1c.1.64.img..4.4.619....0.Ui_hS-ie0ks#imgrc=ZkljZ5HYo0A2tM: link1)

diğeri de yine süslümüzün bahsettiği flormar'ınki.

ama ikisinden de soruda bahsettiğim o mütüş parlaklığı alamadım süslüler :( essence'i bi deneyeyim süslüm.

diğer süslü;kalıcı oje değil ya hepsi. görüyorum yani videolarda ya da bi başkasının tırnağında vs. üstüne sürdükleri parlatıcıyla alakalı bence.

8 mayıs 2018 09:24

4. bu arada ben soru sahibi:d ve ne kadar çok süslü kelimesini kullandığımı farkettim:d teşekkürler süslüler :d

8 mayıs 2018 09:30

5. ben rimmel london finishing touch kullanıyordum çok güzeldi lakin fiyatı 15 lira olmuş o fiyata değmez bence. flormar supershine da kullandım ama beni pek tatmin etmemişti. şu an kalyon deniyorum güzel gibi duruyor.

8 mayıs 2018 09:32

6. Ben golden rose fast dry top coat sürüyorum. Hem hızlı kurutması iyi hem parlak

8 mayıs 2018 09:38

7. bir de sanırım bazıları ojenin altına da kullanıyor bunları belki o da daha iyi bir sonuç elde etmeyi sağlıyordur.

bu haftasonu gratisten önerdiklerinize bakayım kızlar :)

8 mayıs 2018 09:41

8. Ben her oje üstüne sally hansen insta dri kullanıyorum, cam gibi gösteriyor ojeyi. Kurutma olmasın Sadece parlak olsun derseniz sally hansen mega shine da etkili.

8 mayıs 2018 12:58

9. o da pahalıymış ya süslü rimmel london'a 15 tl verilmez derken buna 30 küsürü hiç veremem herhalde :d çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için <3

8 mayıs 2018 15:56

10. Rimmel London +1. Anlamadığım bi şekilde 8 liradan çat diye 15e çıkardılar ama yine de değer. Her açıdan mükemmel bir top coat.

8 mayıs 2018 18:47