okcupid süper beğeni gönderdim beğendiğim  listemden  profil yok oldu neden?

ya süslüler bizi beğenenleri göremiyoruz tamam ama kendi beğendiklerimizi görebiliyoruz. ben de beğendiklerimden birine mesaj yazmadan süper beğeni gönderdim. ancak gönderdiğim gibi beğeniler listemden profil kayboldu. ilk defa şu uygulamada birini beğendim o da süper beğeni gönderince yok oldu. neden böyle oldu?

1. Faketir belki. Normalde bir kızdır ya da eski sevgilindir ahaha kim bilebilir

4 aralık 2021 12:08

2. Süslü fake olsa bile niye kaybolsun ki? Beğendiğim an profil beğeni listemden kayboldu.

Yani şöyle: hani kendi beğendiklerimizi gördüğümüz "Beğenilerim" listesi var. Orada "Beğenilerim" listesinde idi. Sonra süper beğeni gönderdim gönderdiğim an "Beğenilerim" listesinden profil yok oldu.  Acaba yanlışlıkla süper beğeni gönderecem diye tam yanında bulunan x işaretine mi bastım anlamadım ki

4 aralık 2021 12:19

3. Ya arkadaşlar kimse bilmiyor mu? Çok canım sıkıldı ya. İlk defa su uygulamada birini beğendim. Normal beğenmede kalmasın eşleşelim diye  süper beğeni göndereyim dedim, resmen beğeni listemden profil kayboldu. Göndermez olaydım. Ya arkadaşlar süper beğeni gönderdiğim profilleri nereden görüyorum?

4 aralık 2021 13:36

4. Merak etme cikar karsina tekrar. Ayni profile 7 kere dislike attigimi hatirliyorum.

4 aralık 2021 13:45

5. A3, yemin ederim o kadar sinir oldum ki şu uygulamada ilk defa tam da istediğim gibi bir tip çıktı karşıma ona da "Süper beğeni" gönderdiğim saniyesinde profili kaybettim, yok böyle bir şey ya. Adeta app gıcıklık yapıyor bana.

Hatta göndermeden önce dedi ki"Mesaj göndermek ister misiniz" mesaj göndermedim, boş süper beğeni gönderdim. Bol mavi kalpli süper beğenim gitti. "Beğendiklerim" listesinden tekrar bakayım dedim profil yok! Yani süper beğeni göndermeseydim orada beğendiklerimin listesinde duran profil, süper beğeniyi gönderdiğim an yok oldu. Bir de süper beğeni gönder eşleşme şansını artır diyor ya, eşleşme şöyle kalsın,  profil hepten gitti!

Bu uygulamadan hiçbir şey anlamadım, dislike falan nasıl atılıyor

4 aralık 2021 15:54