okuduğum bölümden memnun değilim?

üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. mezuna kalamam hiç uğraşamam diye gelen bi bölüme gittim. ne kötü bi şehirdeyim ne de kötü bi üniversitede ama mutlu değilim. istediğim hiçbir şeyi başarmadığımı hissediyorum ve kendime ayıp ettiğimi düşünüyorum. ailem eve geri dönmeme izin vermiyor. babam izin verir ama annem elalem ne der beceremedi döndü der hazırlanıyorsan okurken hazırlan falan dedi. elimden geldiği kadarıyla çalışıyorum ama aynı zamanda bölümü de idare ettiğim için vicdanım sızlıyor çünkü bazı derslere gitmiyorum ve ya başaramazsam ve boşa giderse diye korkuyorum. herkes depresyondayim sanmaya başladı günlerim o kadar düşüncelerle geçiyor. eski halimden eser yok. yurtta kafam dolu dışarı çıksam da içimde bi soru.. seneye burda olmayacağımı hissetmeye çalışıyorum ama korkuyorum. sizce imkansız mı? yapan insanlar var ben de yaparım ama çok şey beni yıpratıyor.

1. anon1: ingiliz dili ve edebiyati okuyorum. daha iyi bir üniversitede gelirse yine edb. okurum veya mütercim tercümanlık. olmazsa yine seviyeli bi okulda iyi bi ibf bölümünde falan okumak istiyorum aklımda türk alman üniversitesinden sözel bölümler de var. sıkıntım zaten matematik:( teşekkür ederim. yapabildiğim kadar gidicem

27 ekim 2019 20:46

2. anon3: adınıza çok sevindim. umarim bana da nasip olur koşa koşa okula gdecrğim günler. o kadar mutlu değilim ki. sosyal hayatımı da etkilemeye başladı bu durum artik:( çok teşekkürler motivasyon dolu mesajınız için

27 ekim 2019 23:36