okudugunuz en surukleyici ve etkileyici roman hangisiydi??

susluler durmadan sayfa cevirecegim, sonunu merak edecegim bir roman ariyorum. ne onerirsiniz?

1. benim icin the perfume

19 mart 2022 19:09

2. Sefiller

19 mart 2022 19:15

3. klasikler genelde böyledir. dosto+bin sefiller+1 tur farketmezse ruzgarın adı+diğer devam kitapları ile yerdeniz serisini de öneririm. anna karenina gene sürükleyicidir. ben gulun adı'nı da buyuk zevkle okudum fakat aksi yönde yorumlar da cok.

19 mart 2022 19:32

4. Jack london'ın tüm kitapları ama özellikle ademden önce, cinayet şirketi ve kızıl veba. Blake crouch-karanlık madde (bilim kurgu kitabı). Michael moorcock-işte insan. Klasik sayılabilecek oscar wilde- dorian gray'in portresi. Romance türünde çerezlik, iyi hissettiren roman önerisi olarak christina lauren- sahte balayı.

19 mart 2022 20:45

5. Puslu kıtalar Atlası

19 mart 2022 22:29

6. masumiyet müzesi

19 mart 2022 23:00

7. Pia Mater, yakında zamanda okuduğum muhteşem bir serinin ilk kitabı. 24 saatte bitti koca kitap. Bu arada Türkiye'de yazılan ilk nöro-roman olarak geçiyor.

Monte Cristo Kontu, dünya klasiğinden de bu kitabı önereyim. Öyle bir intikam öyküsü ki koca kitap bitiveriyor.

Körlük, yine soluksuz okumuştum.

Alamut, çok çok güzeldi. Tarihi gerçekliği yüksek bir roman.

20 mart 2022 01:33

8. Klasiklerin, henüz yeni yeni kitap okuma alışkanlığı edinmiş insanlar için doğru tercih olmayabilir diye düşünüyorum. Tabi ki benim fikrim bu.

Eğer polisiye romanlardan hoşlanıyorsan süslü, Tess Gerritsen veya Tami Hoag yazarlarının tüm kitaplarını önerebilirim. Bol gerilimli ve heyecan dorukta bir tadı var bu yazarlara ait kitapların. Güzel bir dizi izliyormuş da bir sonraki bölümde ne olacağını merak ediyor gibi okuyorsun.

20 mart 2022 01:51

9. Agatha Christie - on küçük zenci veya on kişiydiler

20 mart 2022 09:08

10. Koleksiyoncu, Martin Eden, Gazap üzümleri.

20 mart 2022 12:21