okul kapandıktan sonra yoklama alma

arkadaşlar üniversite için yazıyorum bunu belki dekanlıkta çalışan süslüler vs vardır aramızda. okulumuz 23 mayısta yani dün son dersini yaptı ve dersler dün itibariyle bitti. bir hoca kafasına göre bugün ders yapmış (zaten kimsenin haberi yok sadece sunum yapacak 5 kişi vardı ve onlar gitmiş) ve yoklama kağıdında daha önceki haftalarda ders yapmadığı haftalardan kalan boşluklara yoklama almış yine kafasına göre herkesi de yok yazmış. ayrıca bir de şöyle bir şey yapmış sabah 10dan 12ye kadar ders yapıp bir günlük yoklama almış bir de 1den 3e kadar ders yapıp bir günlük yoklama daha almış. bizim ders olduğundan haberimiz bile yok sistemden bir mesaj atma vs yok zaten mesaj atsa bile dersler resmi olarak bitti. böyle bir hakkı zaten yok hocanın ama bunun için nasıl bir süreç başlatabiliriz? tek tereddütüm bugünün tarihi atmayıp önceki haftalara ilişkin olan tarihleri doldurması. yardımcı olursanız çok sevinirim. bir çok kişi mağduruz çünkü.

1. Yasadışı bi durum. Şikayet ederseniz sonuçlanabilir diye düşünüyorum. Toplu bi şekilde hareket etmeniz önemli fakat.

24 mayıs 2017 15:57

2. oha. net manyak. gidin şikayet edin ya böyle bir şey yapmaya hakkı yok. nelerle uğraşıyoruz yazık biz öğrencilere.

24 mayıs 2017 16:24

3. belki yoklamadan bırakmak değil de devam sağlayanlara ekstra puan falan ekleyecektir hoca

24 mayıs 2017 17:09

4. Hayır yoklamadan bırakacağını söylemiş açık açık

24 mayıs 2017 18:14

5. Umarım sonuçlanır süslüler dediğim gibi tek tereddütüm bugünün tarihiyle değil geçmiş tarihlerle yoklama alması

24 mayıs 2017 18:15