okulumun bitmesine 1 yıl kaldı ailemin durumu kötüleşiyor acil işe girmem lazım garsonluk tecrübesi?

süslüler daha önce kuaförlerde makyaj yapmışlığım var düğün zamanlarında para kazanmak için. şimdi alkollü bir kafede işletmeciyi tanıyorum. 25 yaşındayım babam rahatsız, kenarda kendi adıma birikmiş 10bin tlm var ama kyk kredimin ödemesi başlıyor. sizce tanıdığımdan iş istesem ve yaşadığım yerde garson olsam olur mu? eskiden durumumuz iyiydi şuan değil, durumum iyiyken hep gittiğim kafelerde garson olmayı düşünmek saçma mı? tanıdığımdan iş isteyebilirim biraz çekiniyorum ama acil olarak çalışmaya ihtiyacım var. alkollü yerde garsonluk deneyimi olan süslüler var mı? bu arada işletmeci bana yürüyor gibi o yüzden işe alır mı bilmiyorum. görüşmeler nasıl oluyor cv mi bırakmam lazım? en azından mekanlar kapanana kadar çalışayım diyorum. tabii umarım kapanmazlar. part time işlere başvuruyorum geri dönüş olmuyor.

1. Kariyerlik ya da satis danışmanlığı daha iyi.secenek olabilir mi

28 temmuz 2021 09:42

2. Çok büyük bir kentte yaşamıyorum mağazalar bir bir kapattı resmen pandemiden sonra.. ama başvuruyorum

28 temmuz 2021 09:48

3. size yürüyor gibi hissettiğiniz birinden iş istemek çok iyi bir fikir olmayabilir güvenilir bile olsa kötüye kullanmak isteyebilir sizin zor durumunuzu.

28 temmuz 2021 10:02

4. İşletmecisi bana yürüyor gibiyse o mekanda çalışmam. A101, bim şok gibi marketlere kasiyerlik için,yerel veya zincir mağazalara satış danışmanlığına başvurabilirsiniz.

28 temmuz 2021 10:22

5. Belki personeli olursam yürümeyi keser diye düşünmüştüm. Dövmem var kolumda, bir arkadaşım zincir marketler dövmeli olanı işe almıyorlar dedi doğru mu acaba?

28 temmuz 2021 10:38

6. Ss market zaten klimalı. Dövmeye bir şey derlerse Uzun kollu giyersin. Gratis'te uzun kollu giyinen ama başı açık bir kız vardı. Biraz dikkatle baktığımda kolunda jilet izleri olduğunu görmüştüm.

28 temmuz 2021 10:47

7. Bizim mahalledeki bimde kasiyer çocuk komple dövme kaplı. Yanlış biliyor arkadaşın

28 temmuz 2021 11:27

8. Evimin yakınında market dolu umarım birinden iş çıkar da hemen girişirim, zaten hertürlü köle gibi çalışma şartları.. teşekkürler dövme konusunda üzülüyordum <3

28 temmuz 2021 12:48