ombreli saça tekrar ombre yapılırken uçlardaki sarılar tekrar açılıyor mu süslüler?

süslülerim merhaba saçımda bi ombre işlemi var ,uzun süre oldu yeniletmek istiyorum ama saçımın ombreli yerleri yıpranmış durumda tekrar üstüne açıcı gelsin istemiyorum oralara açıcı sürmeden sadece boya sürüp üstleri açarak mı yenileme yapıyorlar bilginiz var mı ? diğer türlü tüm saçların kopması lazım sanki

1. Komple açıyorlar süslüm.

22 eylül 2021 22:42

2. süslü kesin mi ? çünkü benim saç uçlarım neredeyse platine yakın fakat yaptırmak istediğim ombre bakır gibi çok daha koyu. niye açsınlar ki tekrar kusura bakma tamamiyle bilmediğim için soruyorum öyleyse yaptırmayacağım :(

22 eylül 2021 22:44

3. Ben de tekrar ombre yaptırmıştım. A1 in bahsettiği gibi aynı şekilde açıldı, daha az bekletti önceki işleme göre.

22 eylül 2021 22:52

4. süslü saçın çok yıpranmadı mı veya kopmadı mı ? zaetn açık renk üstüne açıcıyla ? yaptırmak istiyorum ama saçım yıpranmış bi halde kısaltmak da istemiyorum çok yıpranacaksa yapamam :(

22 eylül 2021 22:54

5. Saçım ince telli maalesef çok yıprandı. Bir daha bu şekilde işlem yaptırmam. Yeterince uzamadan yaptırmamak lazım. Saçım şuan uzun ne kadar bakım yapsam, ısı kullanmasam da tamamen kesilmeden o açılmış kısımlar düzelmeyecek. Önermem özetle. Saçınız kalın telliyse bilemem.

22 eylül 2021 23:06

6. benim de ince telli malesef , dibim 3 karışa yakın geldi baya uzadı bu yüzden saçım çok kötü duruyoru :( ne yapacağımı bilemedim mecbur yenileyeyim dedim ama ben üstüne tekrar açtıklarını bilmiyordum süslü o zaman girişmeyeyim

22 eylül 2021 23:17

7. Cila attırabilirsiniz. Hem de yıpranmaz saçınız.

23 eylül 2021 00:11

8. Süslü ben uçlardaki renkten rahatsız değilim, sadece diplerim çok çıktı uçlar sarı kaldı o iki farklı tondan rahatsızım :( cilanın buna bi etkisi olur mu ki ? Yani o dip rengim kırılır mı

23 eylül 2021 00:13

9. Dipteki rengi bir tık kırar. Uç rengini etkilemez, endişe etmeyin. Ben öyle yaptırıyordum normalde beyazlarım fazlalaşınca ombreyi tekrar yaptırdım, saçım kaldırmadı.

23 eylül 2021 00:36

10. aaa bilmiyordum süslü ben ucu etkiliyor sanıyorum sadece , öyle yapayım o zaman

23 eylül 2021 09:08