online eğitimlere katılıp alınan sertifikalar işe yarıyor mu?

linked in'e eklendiğinde fayda sağlıyor mu ? bazı profillerde abartısız 8-10 tane udemy cart curt sertifika görüyorum bana hiç işe yararmış gibi gelmiyor

1. udemy coursera sertifikası koymak bana cok komik geliyo ya ne bileyim

21 haziran 2022 22:15

2. dijital pazarlama alanı icin google sertifikaları ise yarayabilir. google analytics sertifikası falan almak ugrastırıyor. cok faydalılar da bence. ben almıstım ama farklı bi alanda ise girdim. ama dijital pazarlama alanında kalsaydım o sertifikalar isime yarardı. az ama öz sertifika olmalı ya. alınan her egitimi koymak sacma geliyor. bi ara okul doneminde, her sertifikalı programa katılırdım. ama egitimden bisey anlamıyosam sertifikayı napayım. yarım saat bos bos bisey anlatıp sertifika veren yerler var. herkes sertifika dagıtıyor. konferanslara falan katılınca da sertifika veriyolar. sanki cok önemli bi konferansa katılmısız gibi :d

21 haziran 2022 23:06

3. Ik departmanından bildiriyorum. Çok fazlaysa sertifika katılım belgesi falan olumsuz yönde dikkat çekiyor. Genelikle bakmiyoruz bile. Bazen adaylar kendileri bahsetmek istiyor şu eğitime katıldım vs. Diyerek o zaman bir göz atıyoruz. Bir de ayırt edici şeyler varsa yani 10 kişiden 11 inde olan tarzda değil de farklı bir eğitim sertifika varsa o zaman da şeye bakıyorum ben, bu eğitim süreci ddevam ederken kişi ne yapıyormuş, bir yandan bir iş yerinde çalışıp bu eğitime mi katılmış yoksa çalışmadığı dönemde mi katılmış diye

21 haziran 2022 23:38

4. (yazar: Anonim 2) Google eğitimleri tam nasıl oluyor süslü anlatabilir misiniz ve ücretli mi

22 haziran 2022 22:11