onu çok özledim ama yazmaya yüzüm yok?

merhaba süslüler, birilerinden farklı fikirler duymaya çok ihtiyacım vardı o yüzden buraya danışmak istedim. benim 6 aylık bir ilişkim oldu, 1 ay önce de bitti. kendisiyle birlikteyken gerçekten çok iyi anlaşıyorduk ama mesajlaşmaya ya da aramaya gelince bir sürü kavga, polemik çıkıyodu. malum covid dönemindeyiz, benim ailemde kronik hasta bir çok insan olduğu için sık sık da buluşamıyoduk. böyle böyle ilişkimiz bitme evresine geldi, çığ gibi büyüyen sorunlar beni çok bunalttı ve ayrıldım. dönmek için çok uğraştı ama ben kabul etmedim. fazlasıyla sivri dilli bir çocuktu ve sinirlendiği zaman gerçekten çok kalp kırıyordu. yer yer beni aşağıladığı da oluyordu ama sevgisini hissedebiliyordum, yanındayken güvenli ve huzurlu hissediyordum. en yakın arkadaşımla sık sık konuşup benimle barışmaya çalıştı, daha sonra da vazgeçti. kendisinin eksikliğini bu dönemlerde çok hissetmeye başladım. onun fikirlerine, bana söyleyeceklerine, şefkatine ihtiyaç duyuyorum. ama bunca zaman uğraştığında da reddettim. yazmaya yüzüm yok, gidip barışalım desem hemen barışacak biliyorum. sizce ne yapmalıyım? kafam çok karışık. buraya kadar okuyan herkese çok teşekkür ediyorum. umarım yazım/imla hatası yapmamışımdır.

1. yaz diyorum. öyle olmuş böyle olmuş tamam bitmiş gitmiş. şimdi fikriniz değişti. bir yoklayın olmadı hayatınıza devamke.

22 mart 2021 22:18

2. Şu an hâlâ peşinde kıssaydı kesinlikle izlemezdin hatta barışmak istemezdin. Uğraşmayı kesince egon ağır geldi ve tekrar seni iştesin istiyorsun. Son cümlenden de belli kibirin "istesem barışacağina eminim"... O kadar eminsen yaz o zaman. Umarım kicina tekmeyi yiyen sen olursun bu sefer. Kız olsun erkek olsun cepte gormeleriniz ve kendinizi bir halt sahalarınız sıktı gerçekten.

22 mart 2021 22:25

3. a1 cevabın için çok teşekkür ederim. açıkcası bi tık korkuyorum olumsuz bi cevap almaktan. bir de bu meseleyi gurur meselesi haline getirdim istemeden, reddedilirsem gururum çok kırılacak. bir de bahsettiğim yakın arkadaşımla aramız bozuldu ve sanırım onlar konuşuyolar, haberi olduysa yalnız kaldı da geldi desin istemiyorum.

bir de eklemeyi unuttuğum bir bilgi, beni her yerden çıkartmış. hiç bi yerden takipleşmiyoruz artık. sanki beni görmek istemiyor gibi.

22 mart 2021 22:27

4. a2 lütfen nefretinizi bana kusmayın. sanırım zamanında böyle bir deneyiminiz olmuş ama bunun suçlusu ben değilim. kibir ya da egom da yok. kendisinin yeri bende çok farklıydı ve gerçekten çok huzurlu hissediyordum yanında. sinirim geçti ve olanları hazmettim, ve onu arıyorum. kimseyi cepte görmüyorum, cepte görüyor olsam buraya içimi dökmezdim. gider yazardım. lütfen hayatınızdaki olumsuzlukları buradaki süslülere kusmayın.

22 mart 2021 22:29

5. Böyle bir deneyimim olmadi. Gördüğünü söyledim. Iyi geceler efenim.

22 mart 2021 22:37

6. süslü kendiniz yazmışsınız zaten, siz çocuğu değil ilgisini istiyorsunuz. hadi bunları geçtim öfkelendiğinde sert konuşan, yer yer sizi "aşağılayan" insanı da özlemeyin lütfen. aklınıza bunlar gelsin. yazmayın.

22 mart 2021 23:17

7. Bence yazmayın, boşlukta kalmışsım ve onun ilgisini arıyorsunuz gibi geldi.

23 mart 2021 10:18

8. Süslü çok istiyorsan rüyamda gördüm vs falan diye yaz, saçma bir bahane ama işe yarıyor her zaman. Ama sürekli tartıştığın biri ile uzun soluklu bir şey yaşayabileceğine inanmıyorum ben kimsenin. Yaşasan bile sağlıklı olmaz diye düşünüyorum. Biraz boşlukta olabilir misin şu sıralar? Belki de bu yüzden yazmak istiyorsundur.

23 mart 2021 10:37

9. hepinize cevaplarınız için çok çok teşekkür ediyorum. boşlukta değilim aslında, kendisiyle her şeyi paylaşabiliyordum ve bana her zaman bi cevap verip yol gösteriyordu. bunun eksikliğini hissediyorum sadece. a4 ve a7, sizlerde çok haklısınız zamanında kendisini reddetmemin sebebi de buydu zaten. sürekli tartışıyorduk ve kendisinin bana saygısı olmadığı düşünüyordum.

23 mart 2021 16:39