oriflame parfümlerini merak ediyorum, deneyebileceğim bir yol var mıdır?

etrafımda katalog bulabileceğim bir tanıdığım yok. son zamanlarda artan parfüm fiyatları yüzünden oriflame parfümlerine bir bakmak istedim ama nereden deneyebilirim bilmiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim süslüler

1. Amber elixir, giordini Gold güzel giordini Gold esenze aldım çok ağır yorumlar da portakal kokusu demişler ama oryantal bı koku bence sevmedim , divine mavi ve mor rengi, Elvie hafif kokular seveni çok ama onlarda akılda kalan bı koku değil bana göre volare çürük gül kokuyor ekşimsi, Athena ve enigma diye bı parfümünü vardi o güzeldi bide amber elixir siyah şişe ağır ve güzel ben geçen sene n11 den almıştım en ucuz oradaydı Trendyol da da satılıyor

8 ocak 2022 15:53

2. Suslum detaylica yazmışsınız çok teşekkür ederim ama sorum yanlış anlaşıldı sanirim. Direk yorumlardan almak değil de kokuları deneyebileceğim bir yol var mıdır demek istemiştim ben tester falan gibi. Katalog firması olduğu için bir mağazada falan bulma şansım yok sanirim. Etrafimda da katalog bulabileceğim bir kişi yok. Malum ekonomi körlemesine parfüm alınabilecek durumda değil:(

8 ocak 2022 16:02

3. Şöyle olabilir Oriflame kayit olursunuz tester parfüm seti alırsınız sadece yalnız çok arıyorlar bu başlarındaki danışmanlar engellersiniz ben böyle yaptım 🤭parfüm almak için üye olmuştum 2 ay alışveriş yaptım kargo 12 TL filandi

8 ocak 2022 16:30

4. Teşekkür ederim süslü mantikliymis 😁