yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    16 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    ortada hiçbir şey yokken direkt çekip öpsem çok mu abartı olur?

    süslüler 2017 senesinde 4 ay kadar sevgililik dönemi yaşadığım bir adam var. yaşlarımız 27. fakat yoğun iş tempomuzdan ve onun yaşadığı zorlukları kaldıramamasından dolayı anlaşarak ayrılmıştık. sevgiliyken öpüşüp sevişen bir çifttik bu arada. bu sene tekrar görüşmeye başladık. 1-2 haftada bir kere dışarı çıkıp bişeyler içip sohbet ediyoruz, dertleşiyoruz. bu, bu şekilde 2-3 aydır devam ediyor. hiçbir yere bağlanmıyor. onunla buluştuktan sonra 3 gün etkisinden çıkamıyorum sürekli onu düşünüyorum. fakat gün içinde hiç iletişime girmiyoruz. taa ki bir daha ki buluşmaya kadar yazışmıyoruz. 3.günden sonra etkisi geçiyor normal hayatıma dönebiliyorum bu arada ahaha :d onun da benden etkilendiğini ve eski günleri özlediğini biliyorum. sürekli dile getiriyor beraberken çünkü. bakışlarından falan da bana karşı bişeyler olduğunu anlıyorum hala. şimdi süslüler ben son 2 buluşmadır bu adamı öpmemek için kendimi çok zor tutuyorum. bir sonraki planımız şarap evine gitmek olacak. sizce o gün beni eve bırakırken arabada birden içimden geldi diyip öpmeli miyim? yani gerçekten devamı gelsin ya da gelmesin umurumda değil. tekrar birlikte olmak gibi bir gayem de yok. tabii ki bunu isterim ama onun şartları hala toparlanamadı o yüzden onu anlıyorum. işinden ayrıldı ve şu an is arama evresinde. geçici bir süre mesleği olmayan bir işte çalışıyor falan. zor günler geçiriyor. korksun istemiyorum. hani sanki bu kız beni öptü şimdi sevgili olacaz, sorumluluk binecek, hazır değilim falan gibi düşünsün istemiyorum. yani o "anlık" hissi vermem gerekiyor. sizce öpmeden önce bir konuşma gerçekleştireyim mi :d şimdi yapacağım şey için özür dilerim ama içimden geldi falan gibilerinden bir açıklama? taktik verecek süslüleri bekliyorum :) şimdiden teşekkürler:)

    1. bence yapmayın ya. böyle şeyler anca erkenci kuş gibi dizilerde olur. biri aniden çekip beni öpse hiç hoş karşılamam sanırım.

    27 aralık 2018 09:41

    2. Bence öptükten sonra bir açıklama yapın eğer içinizden geliyorsa illa öpücem diyorsanız :) öncesinde konuşma yapmanız onu daha cok tedirgin eder, ama öpüp yanlış anlama içimden geldi bir bağlılık hissetme vb gibi şeyler söylenebilir.

    27 aralık 2018 09:45

    3. yani çekip öpmek derken böyle birden yakasına yapışıp kıstırıp öpmek değil ahaha :D bende öyle bi söylemişim ki siz de haklısınız :D normalde beni gece sonunda eve bırakırken, arabayı evimin önünde söndürüp 1-2 dakika daha sohbet ediyoruz. sonra hadi artık ben gideyim diyorum ona doğru uzanıyorum ve yanaktan öpüşüp vedalaşıyoruz. bu sefer ona doğru yaklaşıpta dudağına yapışasım var :D işte şuan böyle planlar kuruyorum ama kesin o anda yine yapamıcam :( sonra konuşmak daha mı mantıklı acaba son anonimin dediği gibi?

    27 aralık 2018 09:58


    4. Bence de direk öpün nolacak ki eğer tepkisi hoşunuza gitmezse o zaman açıklama yaparsınız kusura bakma bi anda oldu ben de anlamadım diye 

    27 aralık 2018 11:18

    5. çek öp diyenleri bir erkek arkadaşı çekip öpse taciz uğradım diye ortalığı yıkarlar. suçu da şaraba falan yıktırmazlar. sonra kıdın irkik işitliğiiii

    27 aralık 2018 11:53

    6. @7 sen çok yanlış anlamışsın kadın erkek eşitliğini. soruyu iyi okursan herhangi bir erkek arkadaşı olmadığını anlarsın. eski sevgilim demiş soru sahibi ve hala kendisinden etkilendiğini düşünüyor o yüzden öp dedik.

    27 aralık 2018 12:04

    7. Ya süslü öpmek istiyorsan öp gitsin. Onun da sana ilgisi varsa hoşuna gider. Ki ilk öpen, plansızca birden çekip öpmek filan erkeklerin genelde hoşuna gidiyor. 

    27 aralık 2018 12:23


    8. ben çok etkilendiğim birini yanlışlıkla öpmüştüm arabadan inerken.

    gerçekten yanlışlıkla oldu, o kadar odaklanmışım ki öptükten sonra "çok özür dilerim gerçekten istemeden oldu" falan diye 5dk özür diledim. beni susturup devamı getirmişti sağolsun daha fazla utandırmadan.

    şöyle oldu detay vereyim:) sürücü koltuğunda o oturuyordu, ben önce bana yakın olan yanağını öptüm, diğer yanağına giden yolu yarıda kesip dudağını öpüverdim.

    bence problem yok, içinizden geliyorsa yapın zaten günlük hayatta kopukmuşsunuz.

    27 aralık 2018 12:29

    9. 7.anonim şimdi tacizle ne alakası var olayın. zaten kendisini taciz edebilecek bir insanla buluşmak istemezdi kendisi de. şahsen ben potansiyel tacizcilerle şarap içmem.

    diğer anonimlere teşekkür ederim. acaba bende mi yanlışlıkla öpmüş ayağı yapsam son anonim? :D ben şimdi böyle kurt gibi planlar yapıyorum ama her seferinde arabadan inerken yine hüsranla sonuçlanıyor her şey :D bu sefer özellikle içkiliyken yapacam. inşallah o da beni utandırmaz ve geri dönüt alırım. aksi halde kafamı kumlara gömerim dışarı çıkmam çok utanç verici.

    27 aralık 2018 12:44

    10. bir de zaten geçen sene sevgiliyken sevişen, öpüşen bir çifttik. ben hayatımda bu kadar seviyeli bir adam görmedim zaten. şu an ilişkimizin adı yok diye asla ters bir hareket yapmak istemiyor. bu yüzden çok iradeli davranıyor. beni eve de götürmek isteyebilirdi. ama böyle davranarak gerçekten kalbimi daha da kazanıyor ve öpme isteğim daha da perçinleniyor

    27 aralık 2018 12:45