ortalama guzellikte bir kiz nasil orta ustu olabilir?

yani bakim olarak daha neler yapabilir? ortalama guzellikte bir kiz nasil orta ustu olabilir? insanlarin gorunce “guzel kiz” diyecek kadar.

1. Sanki bakkalda satılıyor gibi birden burun estetiği demesi ksksmjfkdjf hiç düşünmeden insnalarla öneriyorsunuz risklerinden bağımsız. Nefed alamasa ameliyatya sonra hesabini sen vericeksin heralde. Kaldi ki memnun da olabilir burnundan gayet, herkesin burnu sorunlu değil.

İnsanlarin güzel kız demesi icin bakimli olman lazim. Genel olarak bakimli ve fresh görünmen lazım. Giiyimin iyi olacak, aksesuarlar falan full kombin yapman lazim. Saçin yine bakimli olmali, tirnaklarin makyajin abarti olmamali.

Dengeli beslenip, spor yapmalisin ki hem cildin hem fiziğin sağlıklı görünsün. Su su su bol su icmeliyiz!!!

Bir de kendine güvenmek gerekiyo. İsterse dünyanın en güzel kixi olsun böyle girdiği ortamda ezik sünepe gibi takilirsa ilgi çekmez

17 ocak 2023 15:16

2. İyi ve fresh bir makyaj (göz kalemi ve ruja abanmak gibi demode şeyler değil ama, iyi bir cilt makyajı, fresh bir görünüm) aksesuarlar ve özenilmiş kombinler ve en önemlisi özgüvenli bir yürüyüş

17 ocak 2023 15:31

3. benim bu. burdakilere güvenebilsem foto paylaşırdım ama sanmıyorm paylaşacağımı. yaptıklarımı anlatayım;

öncelikle kilo verdim yaklaşık 15kg kadar. o süreçte spor da yaptım. diyetisyenle birlikte verdim tabii. vücudum şekillendi bundan sonra değişim sürecine girdim zaten.

ikinci olarak çirkin ombre saçımı 1 sene boyatmadım doğala döndüm sonra aralara gerçekten iyi bi kuaförde brushlight attırıp saçlarımı ortalama bir boyda kestirdim. kaşlarımın rengini açtırmıştım. hala böyle kullanıyorum.

üçüncü olarak zayıflayınca çöken yanaklarıma ve göz altıma dolgu yaptırdım. hafif de dudak dolgusu yaptırdım 1cc kadar (yaşım 30). yüzüme uygun makyajı buldum.

son olarak giyim tarzımı değiştirdim. çok rastgele giyinirdim. artık bi tarzım var ve gerçekten kaliteli parçalar almaya çalışıyorum. eskiden addaxtan 10 parça alırdım şimdi mango veya massimodan tek parça alıyorum.

bunlar bir günde olmadı. bir süreçti. fakat bu süreçte çok göremediğim liseden bi arkadaşımla karşılaşmıştım. nasıl bu kadar güzelleştin bambaşka biri olmuşsun demişti.

17 ocak 2023 15:56

4. ha bir de bakım sormuşsun, ben retinol kullanıyorum çift aşamalı temizlik yapıyorum yüzüm için. başka öyle çok abartı bir bakım rutinim yok.

saçlarıma keratin bakım yaptırıyorum belli aralıklarla.

tırnaklarım için de kalıcı oje yaptırıyorum. bakımlı saç tırnak makyaj falan birleşince çok güzel olmasan da alımlı oluyorsun.

17 ocak 2023 15:58

5. A4, saçlarınızı nasıl bakımlı hale getirdiniz, neler kullandınız?

17 ocak 2023 16:00

6. Kızın burnunun kemerli olduğunu sana kim söyledi peki a1?

17 ocak 2023 16:13

7. Birine hiç fotoğrafını bile görmeden burun estetiği mi önerilmiş ben mi yanlış gördüm? Ben de sizi görmeden bir öneride bulunayım: psikolog.

17 ocak 2023 16:22

8. a9 yok atamam ya burası garip bi yer ifşa etmek istemiyorum kendimi. örnekle şöyle söyleyebilirim hande erçelin before afterı gibiyim sfksdks güzellik anlamında değil değişim anlamında

17 ocak 2023 16:23

9. Ortalama altı üstü bilmiyorum ama düzenli uyku sağlıklı beslenme stressiz hayat (artık nasıl oluyorsa) bol su tüketimi insanın daha iyi gözükmesini sağlıyor üstüne spor yapmak olabilir kendinizi iyi hissedecek aktiviteler olabilir. Zaten her zaman iyi olamayız kendimizi de sevmek önemli. Temiz sade yüz saç kıyafet daha iyi gösterir her zaman. Fazla cilt bakımı da ya da bu estetik işlemler de insanı daha büyük ve yıpranmış gösteriyor. Ama herşeyi geçtim temiz yıkanmış kabarmayan saç hep daha iyi hissettirir.

17 ocak 2023 16:50

10. Fit olmak

Vücudun güzel kısımlarını öne çıkaran kıyafet giymek

Temiz ve bakımlı saç, boyadan tülermemiş, dibi gelmemiş...

17 ocak 2023 17:03