otogar mescitlerinde geceyi geçiren var mı geçirebilir miyim?

şehirde bir günlük işim var. akşam terminalde olacağım sabah işimi halledip döneceğim o akşam mescitte kalabilir miyim sizce

1. Elbette hayır Tanrı meyveni kutsasın bacım diyorum başka da bir şey demiyorum sen anla. otogar dediğin de esenler aşti falan değildir umarım.

28 mayıs 2022 19:12

2. Süslü ben bir kere İzmir otogarina gitmiştim saat 04:30 gibi inmistim. Gerçekten korku filmi gibiydi ipini koparan oradaydı sanki Yani hiç tekin değildi. Ben yanimda bir erkekleydim ona rağmen güvenliğin yakınındaki banklarda oturmayı tercih ettim yani öyle söyleyeyim. İlk defa o saatlerde bir otogarda bulundum bence mescitte falan kalınmaz.

28 mayıs 2022 19:12

3. kucuksehir aslında. otogara ne zaman gitsem sessiz sakin oluyor. ben de gece geç saatte ineceğim sabah erkenden çıkarım maksimum 4-5 kalırım

28 mayıs 2022 19:16

4. Otobüs ve uçak biletleri çok farklı değil fiyat olarak. Uçakla gelin havalimanında geceyi geçirirsiniz. Otogar kesinlikle berbat bir seçim olur. Akşam 12de bile korkunç oluyor.

28 mayıs 2022 19:40

5. havaalani yok süslü küçük bir şehir dediğim gibi

28 mayıs 2022 19:55

6. Süslü orada kalacaksınız mescide falan gitmeyin bence güvenliğin de olduğu ortada bir yerde uyumadan bekleyin.

Küçük şehirde olsa evsizler falan orada olacaktır Yani. Kapalı bir oda gibi yerde durmayın bence.

28 mayıs 2022 21:44