1. selam süslü. oysho ikinci montu geçen sene indirimde almıştım. karda, yağmurda yürüyüşlerimde severek giyiyorum. ben memnunum ancak çok üşüyen biri olmadığımı belirteyim. yaşadığınız iklime göre karar verebilirsiniz. bursada yaşıyorum ve yılda 1-2 kere kar yağıyor. doğuda değilim yani. üstten giyilebilir olması bazen dezavantaj olabiliyor. her sıcakladığımda diğer montlar gibi kolumu açıp hava alamıyorum. giy çıkar yapmak biraz zor geliyor bana. ancak rengi dokusu sebebiyle sevdiğim montlarımdan biri. genel olarak içine sweatshirt veya kazak giydiğimde beni sıcak tutuyor.
- süslü
#soru
#moda alışveriş
- linki kopyala
- şikayet et
oysho'nun montları sıcak tutar mı?
süslüler merhaba, oysho'da linklere eklediğim gibi 2 mont buldum. açıklamalarda -15 dereceye kadar dayanacağı yazıyor. fazla üşüyen bir insanım ve bu montlar sıcak tutar mı, bilginiz var mıdır? teşekkürler :) (link: https://www.trendyol.com/oysho/aerogel-dolgulu-yagmurluk-p-358091637?boutiqueid=594928&merchantid=140957&utm_source=share 1. mont) (link: https://www.trendyol.com/oysho/primaloft-ceket-p-355263688?boutiqueid=594928&merchantid=140957&utm_source=share 2. mont)
cevapla
| cinsiyet: | kadın |