oysho sabahlık hangi beden almalıyım??

kızlar ben her markada 34/xs giyiniyorum. oyshodan polar sabahlık almak istiyorum ama xs mi s beden mi almalıyım? daha önceden sabahlıklarını denemiş olanlar kalıplar hakkında bilgi verebilirse çoook sevinirim 😊

1. xs alın. ben normalde small giyiyorum, small aldım. kalıpları normal ama boyunuz uzunsa kolları biraz kısa gelebilir. ama sabahlıkta kolların çok uzun olmaması daha rahat hareket etmeyi sağlıyor zaten.

26 kasım 2017 13:41

2. (yazar: kuzuranasi) boyum çok uzun değil ama kollar kısa gelebilir doğru söylüyorsunuz. Bazı kıyafetlerin kolları kısa gelebiliyor çünkü. S bedenin kalıbı çok büyük değildi di mi? Şu aralar iskeletor olduğum için çuval giymiş gibi olmayayım 😄

26 kasım 2017 13:53

3. yani aslında modeline ve rahatlık anlayışınıza göre değişir nihayetinde. benimkinin modeli (link: https://www.oysho.com/tr/kruvaze-sabahl%C4%B1k/kruvaze-sabahl%C4%B1k-c0p101071645.html?keyWordCatentry=Kruvaze+sabahl%C4%B1k&search-term=sabahl%26Auml%3B%26plusmn%3Bk şu) ve bana tam oturuyor. kesinlikle geniş değil (1.65 boy, 52 kiloyum). bir tık büyük bile olabilirmiş bana göre ama bütün gün evde bununla takılıyorum hiç rahatsızlık hissetmedim. bilemiyorum anlatabildim mi, bence small tam bir small beden, ne eksik ne fazla.

26 kasım 2017 14:16