pantolon paçasını kesiyor musunuz yoksa katlıyor musunuz?

son zamanlarda kesik oaca moda olduğu için ben de birkaç pantolonumu kestim ama kısa oldular, bilegin birkaç parmak üstü oldu. kötü mü duruyor öyle oturunca daha da kalkıyor tabi paca. katlamak kötü görünüyor diye düşünüyorum ama keşke katlasaydim pantolonlar heba oldu. siz katlamayi mi tercih ediyorsunuz

1. Bunu tek beceriksiz ben yaşadım sanıyordum ben de birkaç pantolonu öyle çok kesmişim süslü öyle giyiyorum allahtan milladan almıştım mango zara olsa ağlardım sjsjsn ben kesil görüntüyü seviyorum boyum kısa olduğu için spor ayakkabıyla hafif bilek görünecek şekilde kesmek isterken bi bakıyorum oturunca kaval kemiğime çıkıyo ne yazık ki. Ha terzide yaptırıp hiç olan mango jeanim de oldu kısa yapmıştı kendim kesmeye başladım ya kısa ya da bileğime baskısını vurgusunu hissettiğim hafif bir uzunluk kalıyor 🤷🏻‍♀️ artık oturuşu da hesap edip daha dikkatli kesicem evden çıkmadan hemen önce pantolon kesilmemeli sjsjsn

12 mayıs 2024 20:48

2. Uzun gelirse terzide kısalttırırım katlamak çok paspal görünüyor

12 mayıs 2024 21:16

3. Bu kısa kesme salaklığını ben de yaptım, dedim şimdi bi paçaya 150 lira mı vericem keserim kendim, sonuç kot pert. Katlamayı sevmiyorum kesilmiş paça daha iyi

12 mayıs 2024 23:40