yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    58 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    para karşılığı seks hakkında ne düşünüyorsunuz?

    daha önce sorulmuştur büyük ihtimalle yine de merak ediyorum paraya ihtiyacınız olduğu bir dönemde güvenebileceğiniz biriyle böyle bir şey yapar mıydınız?

    1. kendim yapmam, yapana saygı duymam. ama karışmam da. herkes kendi eylemlerinden sorumlu sonuçta.

    12 mayıs 2018 15:25

    2. çok afedersiniz ama hangi kelime olduğunu anlayacağınız şeyi düşünüyorum.

    tabii ki yapmazdım. kolay yoldan para kazanmak için bedenini satıp kendine saygı duymayan bir insan için düşünmem bile bir lütuf.

    12 mayıs 2018 15:26

    3. Gizlilik anlamında güvenebileceğim biri demek istemiştim

    12 mayıs 2018 15:29


    4. yapmam ama yapana da kötü gözle bakmam onun tercihi çünkü olabilir.

    12 mayıs 2018 15:40

    5. MİLYARLARCA borcu olan arkadaşım yaptı bunu. sadece bir adamla yaptı. tam 3 ay boyunca. ve 3 ay boyunca toplamda adam arkadaşıma 100bin verdi. sonra da görüşmediler bir daha. güvenlik açısından da hep başka otellere gidiyorlardır, arkadaşım belirliyordu bunuda. kız borcunu kapatıp araba aldı bir de. ben yapmam, ama tabii yapanlar var. kimsenin hayatına karışmam

    12 mayıs 2018 15:49

    6. hanımefendi bizim bedenimiz için biçtiğimiz bir fiyat yok. çünkü bedenimiz satılık bir mal değil. sevişiyorsak bizde cinsel istek uyandıran insanlarla sevişiyoruz. yani zevk alıyoruz. siz bir fiyatınız olduğunu düşünebilirsiniz bunu bütün kadınlara genellemeniz tamamen saçmalık.

    bu kadarı da normalleştirilemez artık. bu gözler daha neler okuyacak.

    siz bakireliğini satışa çıkaranlara da duyar kasarsınız bu bakış açısıyla...

    12 mayıs 2018 16:53

    7. (yazar: pancaketea) +1

    12 mayıs 2018 17:14


    8. herkesin bir fiyatı olduğu konusuna +1. kimi sevgilisini kaybetmemek için sevişir, kimi kendisine yemek ısmarlasın diye, kimileri duygusal boşluğunu doldurmak için, kimi patronuyla flörtleşir ki pozisyonu yükselsin. temelde bi farkı yok bence, hepsi benim etik sınırlarım çerçevesinde yanlış, hepsi çıkar ilişkisi bir yerde. ben sadece birini diğerinden ayrı tutmuyorum, bedenin kutsallığına da inanmıyorum. burada benim için kriter ikiyüzlülük. gizli gizli eskortluk ayağına çantalar aldıracağına açık açık para için yaptığını söylesin daha iyi.

    12 mayıs 2018 17:27

    9. son anonim arkadaşa katılıyorum çevremizde iş güç sahibi olmayıp sevgilsiinin arabalarında fink atan insanlara normal gözüyle bakıp para karsılıgı bunu yapanları neden eziyoruz bence ikiside aynı hatta ilki daha onursuzca ikiyüzlü bir davranıs evliliği para için gören hanım kızlarımız yokmuş gibi davranmamızda ikiyüzlülük mesela :)

    12 mayıs 2018 17:33

    10. Beden satilacak veya satin alinacak bir sey degildir. Bilgini satarsin, emegini satarsin, esyani satarsin, tecrubeni satarsin ama beden; yoo dostum yoo. 

    12 mayıs 2018 17:57