yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    6 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    param yok iş bulamıyorum ailemden alamıyorum ?

    arkadaşlar ben kendimi beğenmiyorum iş bulup parayla estetik yaptırım zaten diye hayal etmiştim ama planladığım gibi olmadı. babam rahatlıkla karşılar ama utanıyorum istemekten. 1 buçuk sene işsiz gezdim. kendimi bu şekilde hiç güzel hissetmiyorum karşılıklı beğendiğim biri olsun istiyorum artık.  bir de çok genç sayılmam 26 oldum ne işim var ne sevgilim ne de kendimi beğeniyorum  bu döngüden kurtulamadım. ne önerirsiniz 

    1. bu eforu kendinizi sevmeye, kabullenmeye özgüveninize harcasanız..vücudunuzu kesip biçtirdikten sonra hayatınız sihirli bir şekilde değişmeyecek süslü.

    4 mayıs 2022 16:02

    2. Estetik lükstür süslü, kendinizi böyle seveceksiniz. Lüks kimseden istenmez. 

    4 mayıs 2022 16:31

    3. Süslü alanına bakmadan bi işe gir paranı biriktir, biliyorsan baristalık yap yada öğren iyi para getirir. Babalar neden böyle bir işte çalışıyorsun vs derlerse estetik yaptırıcam dersin, belki kendileri biz ödeyelim derler o zaman. Kendini sev saçmalığını da herkes alıp afiyetle yesin bi zahmet. Estetiğe ihtiyacı olan biri olarak seni anlıyorum hiç öyle kendini kabullen minnoşluğuna girmeyeceğim.

    4 mayıs 2022 17:13


    4. Ss git babandan o parayı iste. işlem ne bilmiyorum ama çalışırken gerekirse geri ödersin. Kendimize yaptığımız bu baskıya hiçbir şey değmez inan ki.

    4 mayıs 2022 20:16

    5. Ailenden isteme hakkın var çünkü genetik. Sonuçta seni onlar edindi ve onların genleri. Yüzlerine aynen böyle söyle bak bakalım sonra kim para vermiyormus ameliyat için. Yani demem o ki bu sadece senin sorunun değil.

    5 mayıs 2022 02:00

    6. Ne sevgisiz tiplersiniz ya. Yok anamıza babamıza hal hatır sormayalım,  onlar bize bakmak zorunda çünkü doğurdular, estetik parasını vermek zorunda çünkü onun genetiği. 30 yaşında annesinin babasının evinde kendi hayatını kuramamış tipler, anne babanın üzerine bindikçe biniyor. Biraz hayattaki sorumluluklarınızı mı alsanız acaba ? 

    Soru sahibi; ülkedeki işsizlik durumundan haberdarım ve bu yazdıklarımın seninle hiç alakası yok. Kimseyi kırmak istemiyorum da ama biraz abartılıyor anne babadan bir şeyler isteme durumu. 

    5 mayıs 2022 10:27