parfüm batch code yardımını ihtiyacım var?

süslülerim, rossmandan armani code parfüm aldım indirimden, ilk kez orjinal parfüm alma girişiminde bulundum. ama internette armani code şişesini aratınca siiyah dantel desenli bir şişe çıkıyor benimkinin şişesi dümdüz. batch code olayını da cok iyi anlayamadım fotoğrafı ekliyorum yardımcı olursanız o kadar dua ederim ki. ambalajı acmadım iade edebileyim diye. (link: https://eksiup.com/p/kr423614che8 link)

1. Malesef batch kodunun hicbir guvenilirliginin olmadigini gecen gun aldigim cakma parfumun kodunun checkcosmetic’te orjinal ciktiginda aci sekilde anladim

17 eylül 2020 14:19

2. Fotoğrafta batch code yok ki süslü...

Direkt kutunun fotoğrafını atın, daha iyi yardımcı olurum.

17 eylül 2020 14:21

3. aa anladım suslum uzuldum sizin adınıza :( ben de ilk defa parfum aldım ya heves ettim kandırılırsam icerlerim diye koklasam falan anlamam cunku bana kesin guzel gelir:d rossmandaki urun bence sahte degildir ama sisesi eski sanırım bin yıllık falan mı acaba diye merak ettim

17 eylül 2020 14:21

4. eski şişesinin resmi o. ilk çıktığında, üzerinde dantel olan şişedeydi. hangi yıldan itibaren hatırlamıyorum ama uzun bir süredir basit şişede satılmakta.

17 eylül 2020 14:26

5. (link: https://eksiup.com/p/k4423615scdb Şişe ön yüz) (link: https://eksiup.com/p/75423618uve3 şişe yan yüz)

(link: https://eksiup.com/p/vz423620q2m8 şişe arka yüz)

süslüm linkler burda. rossmandan aldım parfümü 549 tl ye. ben sahte olmasından ziyade cok cok eski olmasından şüphelendim açmadım o yüzden

17 eylül 2020 14:27

6. Unutmadan, batch code sorgulama için;

batch kodlar yaklaşık her 10 yılda bir tekrardan kullanılmaya başlıyor.

17 eylül 2020 14:28

7. cok tesekkurler suslum, sise konusunda biraz icim rahatlattınız ama benim şişemde sanırım batchcode yok ya da ben beceremedim:(

17 eylül 2020 14:37

8. Süslü tamamdır, orijinal bu, açın kullanın. Oled açıklamış zaten.

Batch code genelde parfümün (cam) şişesinin altında bulunuyor, yani her zaman ambalajın üzerinde olmayabiliyor batch code.

Parfüm doğru şartlarda saklandığı zaman öyle kolay ya da çabuk bozulmuyor. 💜

17 eylül 2020 14:48

9. Anonim 2susluum çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum su covidde tekrar avm gitmek zorunda kalmayacağım. İlginiz için çoook sağolun

17 eylül 2020 14:51