parfümden anlayan süslüler, sizce yeni yil icin hangi parfumu alsam bana daha cok gider?

20 li yaslarda, sarisin, beyaz tenli birisiyim. daha once lancome idol, dior hypnotic poison, estee bronze goddes kullandim. genel olarak sevdigim ve bana yakisan parfumlerde vanilya, yasemin, gül, hanimeli, portakal notalari oluyor. denedigim ve aklimda kalan secenekler; kilian angels share, kilian love dont be shy, initio atomic rose ve givenchy l'interdit oldu. cok kararsiz kaldim. hepsinin kokusu cok guzel ama en kalici hangisidir sizce? saydigim ozelliklere hangisi daha cok yakisir? orjinal alacagim sizce beymen mi sevil mi sephora dan mi alsam?

1. Montale intense üst notalarında gül orta notlarında kahve var çok da kalıcı ben beymenden aldım.

10 aralık 2023 00:16

2. Intense cafe mi suslu dediginiz? Ona da bir bakayim cok secenek bar hepsi de cok guzel :(

10 aralık 2023 00:23

3. Bvlgari omnia Amethyste

10 aralık 2023 01:02

4. Versace Crystal noir olabilir bence temiz bir koku veya wish chopard o da vanilya alt notalı

10 aralık 2023 01:16

5. Anonin 3 listeye eklendi tesekkurler <3

Anonim 4 hypnotic poison kullandiktan sonra wish cok agir geldi. Crystal noir cok guzel sicacik bir koku onerileriniz nokta atisi olmus ama onu biraz erteledim o tarz kokulardan ozlemek icin uzaklasmam gerek :(

10 aralık 2023 01:38

6. Ss gabriela sabatini ye bi baksana. Trde var mı bilmiyorum şu an erasmustayım ama kokusu edt olmasına rağmen çok kalıcı ve temiz bir kokusu var boğmuyor.

10 aralık 2023 02:02

7. Bi sitede varmis onun da stoklari tukenmis suslu :(

10 aralık 2023 02:44

8. angel's share bahsettiğiniz profile hiç uymayan bir koku, baharatlı, tatlı ve boozy ve unisex ama çok güçlü bir koku beni iki fıs üstünde bayar. L'inderdit sümbülteber parfümü çiçeksi ve feminen. love dont be shy çiçeksi ve tatlı bir koku, atomic rose ise oturaklı bir gül kokusu . ben gül sevmediğim için yorumum biraz yanlı olacak ama gül sevmediğim halde kaliteli bir harman olduğunu düşünüyorum. o profilde daha genç olan bir parfüm de delina baya popüler zaten denediniz mi bilmiyorum. o da yüksek performanslı

10 aralık 2023 23:19

9. Ayyy son anonim inanilmaz yardimci oldun cok tesekkur ederim. Herkesin aksine ben delinayi pek sevmiyorum sanki cok harman bir parfum degil gibi geliyor bana. Gul kokularini initiodaki ve idol deki gibi harmanlanmis bir sekilde seviyorum. O halde givenchy ile dont be shy i tekrar deneyip en kalici hangisiyse onu alacagim

10 aralık 2023 23:31

10. l'inderdit yayılımı kuvvetli kendini belli eden bir koku, love dont nbe shyin eski versiyonları çok iyiymiş reformulasyon sonrası eskisi gibi değil diyenler var. bu arada loveın extreme versiyonu ve l'inderditin rouge, rouge ultime ve intense versiyonları da var. nihai kararını vermeden hepsine bak derim.

11 aralık 2023 17:19