parlak yumuşak ve güzel saçlar?

merhaba süslüler kabarık kalın telli cansız bir saçı nasıl daha parlak ve güzel bir saç haline getirebilirim?sadece saç bakım ürünleri yeterli olur mu?vitamin falan kullanmam gerekir mi?

1. süslü ben her duşta saç maskesi kullanarak parlak ve yumuşak saçlar elde ettim kabarıklığım hala çok geçmedi ama saçına uyumlu olduğun saç maskesini her duşta kullanırsan bence farkı görürsün.

ben silikonsuz bir ürün kullanmak istediğim için gratisten organic shop amla & argan saç maskesini kullanıyorum farklı ürünler de denedim saçım bununla çok iyi anlaştı. tabii hangi kremin saçınıza iyi geleceği çok kişisel bir konu deneye yanıla o maskeyi bulup düzenli kullanınca farkı siz de görürsünüz.

bir de duştan sonra urban care'in hindistan cevizli durulanmayan bakım kremini kullanıyorum onu da silikonsuz olduğu için tercih ettim memnunum açıkçası ama sanki maske adımı daha da bir fark ettirdi saçımı.

16 kasım 2020 00:00

2. Teşekkür ederimm denicem maskeyi

16 kasım 2020 00:02

3. Vitaminle saçınız parlamaz dışarıdan bir ürün sürmelisiniz. Bana göre parlaklık olarak en iyi sonucu saç yağları veriyor. Ben elseve mucizevi yağ kullanıyorum güzel parlatıyor

16 kasım 2020 01:06

4. Süslü benim saçlarım istediğin gibi. Ben hiç maşa, fön vs yaptırmam ayrıca hiç boyatmadım. Her yıkama sonrası serum kullanıyorum. Favorim ersağ bakım yağı. Yediklerimiz de etkiliyordur tabi.

16 kasım 2020 01:38

5. Suslu once bi porosity test yapin saciniza.

Ben low porosity icin konusabilirim sadece, fakat curly girl method uygulamak icin yapmadim bu testi. Sacimin ne bok yemeye calistigini bi nebze anlamak istedim :d

Eger ki low porosity saciniz varsa ve daha yumusak parlak istiyorsaniz, banyoda guzel bi maske yapip (ben toni and guy repair Beyaz kutulu olandan baya memnunum) dustan sonra sac baya islakken sac yagi uygulayın. Sacinizi kuruttuktan sonra bi tur daha yag uygulayabilirsiniz. Bizim saca nem vermek icin islak ve hafif sicak olmasina ihtiyacimiz oluyor. Yani soguk su bu saca yaramıyor veya kuru iken surulen yag islakken surdugumuz kadar emilmiyor.

Son olarak içeriği protein agirlikli urunler bu saca iyi gelmiyormus. Umarim isinize yarar.

16 kasım 2020 18:09