parmağıma ağır çekmece düştü bir iki hafta önce bu morluk nasıl geçer bir bakar mısınız?

sanırım kan oturmasi bu ama nasil gececegini bilmiyorum foto yorumda (gizlinot: ayaklarım toynak gibidir)

1. (link: https://i.hizliresim.com/r1agbM.jpg işte o parmak)

27 ağustos 2018 23:31

2. Geçmeyecek malesef ki düşecek tırnağınız

27 ağustos 2018 23:34

3. İlk olduğunda gitseydiniz kanını şorıngayla alırlardı ama yine her halükarda düşecek o tırnak

27 ağustos 2018 23:34

4. Elimin işaret parmağı arabanın kapısına sıkışıp aynı duruma gelmişti süslüm ağrısının geçmesi uzun sürmedi ama o morluk tırnak uzadıkça kestikçe gitmişti.

27 ağustos 2018 23:35

5. ya demeyin gercekten mi:( cok korkuyorum 26 yasima kadar tirnagim hic dusmedi. tirnak dusunce ne olacak aciyacak mi? bir yere değdiğimde içim kalkacak mı? yasayanlar aydınlatsın lütfen off

27 ağustos 2018 23:36

6. Ben iyileşmesi sürecine dair bir şey okumuştum. Tırnağın dipten uca uzaması yaklaşık 6 ay sürüyormuş el baş parmağında. Belirtmek istedim. Geçmiş olsun.

27 ağustos 2018 23:41

7. Kesin düşecek diye bir şey yok ki korkmayın hiç. Yine birileri kafasına göre kesin teşhisi koymuş. Düşerse de paniklemeyin pansumanını yaptırırsınız onun bir pomadı falan vardı doktora sorup onu alıp kullanırsınız. Kulağa korkunç geliyor ama aslında o kadar zorlu bir süreç değil süslüm içiniz rahat olsun:)

27 ağustos 2018 23:43

8. benim de böyle olmuştu ama düşmedi süslü morluğu da geçmedi kendi kendine yukarı çıkıy uzadıkça

27 ağustos 2018 23:57

9. Süslü düşse bile 0 his yani. Asla acımıyor korkmayın. Sadece o tırnaksız hali tuhaf ve komik geliyor biraz :d

28 ağustos 2018 00:05

10. ay susluler cok sagolun ya azcik rahatladi icim tesekkur ederim iyi geceler