partneri kendisinden küçük olan süslüler aranızda kaç yaş var ve yaşla alakalı bir sorun yaşadınız mı?

hadi herkes genç çıtır sevgilisinden hatta eşinden bahsetsin.

1. Eşimden bir yaş büyüğüyüm ama ben kafa olarak 35 40larda olduğum erkekler de büyümeyen bir çocuk olduğu için tartışırken çok kez keşke benden beş yaş büyük olsaydın demişimdir. Ben 29 o 28 yaşında aynı yaş erkek almayın büyük olsun

16 ekim 2024 21:58

2. 2 yaş büyüğüm. Büyük sevgililerim de oldu çok triplilerdi ben hayatta her şeyi bilirim falan. Küçük daha iyi. Minnoş minnoş duruyor. Yaş mevzusunun konu olacağı bir durum da yaşamadık.

16 ekim 2024 22:12

3. benden 2 yaş küçük biriyle bir ilişkim olmuştu acayip maldı. çocuk gibiydi resmen.  gezilir tozulur eğlenilir de ciddi hiçbir şey yapılmaz bence genç erkekle.

16 ekim 2024 23:35

4. Esim benden iki yaş küçük valla ben cok mutluyum.

17 ekim 2024 00:35

5. Kardeşim(erkek) eşinden beş yaş ufak.İyiler genel olarak.

17 ekim 2024 00:37

6. 3 yas kucuk benden. Kendisi olgun bir insan oldugundan sorun yasamadik hic.(gizlinot: Cok sukur) hatta bazen iyi de oluyor. Ben buyugum diye sozumu dinliyor falan hahajshahs.

17 ekim 2024 04:20

7. 2.5 yaş küçük eşim. Hem karakter olarak olgun hem de görünüş olarak. Hep benden büyük sanıyorlar. Ben çok mutluyum. Bence genç iyidir.

17 ekim 2024 10:22

8. Eşimden iki yaş büyüğüm gayet iyiyiz.

17 ekim 2024 17:44