partnerinizle birlikte uyumaya nasıl alıştınız?

erkek arkadaşım ara sıra bende kalıyor onunla uyurken gecede bir milyon kez uyanıyorum ve ertesi gün uykusuzluktan sarhoş gibi oluyorum. siz nasıl alıştınız biriyle beraber uyumaya

1. kimseyle aynı odada uyuyamayan biriyim. annemin nefes alıp verme sesine bile tahammül edemem ama sevgilimin yanında hayatımın en güzel uykularını uyuyordum. böyle bi huzur böyle bi rahatlık yok. ayrıca overthinkerım uykuya dalma sorunum var onunla uyuduğumda hiçbi şey düşünmüyordum pıt diye uyuyakalıyordum. ayrıldık onunla...... inşallah kocam da bana böyle huzur veren, beni sanki beynimi çıkarmışım gibi pamuk eden biri olur.

25 şubat 17:26

2. benim eşim uzun yıllar tek yaşamış.  ilk beraber yaşamaya başladığımızda bana bir şey demedi ama sanırım biraz huzursuz uyuyordu. çünkü geceleri çok diş gıcırdatıyordu ve bazen gece zıplayarak uyanıp uyumak için kanepeye gidiyordu. nasıl aştı bilmiyorum sanırım birlikte olduğun kişiye alıştıkça ilişkinizin samimiyeti arttıkça rahatlıyor insan. şu an ne diş gıcırdatma ne de geceleri uyanma hiçbir sorunu yok

25 şubat 17:33

3. ben de rahatça uyuyorum ama benim uykum hafif falan değildir gayet rahat uyurum çoğu yerde. ama sevgilimde kaldıktan sonra eve gidip kendi yatağıma yatınca oh ve dünya varmış diyorum

25 şubat 18:07

4. İlk 2-3 uyumamızda çok zorlandık. Hatya önce birimiz uyuyodu diğeri sonra yatağa geliyodu vs gibi şeyleri denedik.Sonra bi gün ikimiz de arkamızı dönüp uyuduk ve portal açıldı. Daha uykuya geçerken bireysel alana dönmüştük ama yan yanaydık hissi ikimize de çok yaradı. Uykuda bile sorumlu hissetme fikri bizi baskılıyodu

25 şubat 22:46

5. Evliyim alışamıyorum. Sevmiyorum biriyle uyumayı. Sarılayım öpüşüp koklaşayım sonra gitsin hahahhsh. Bir yöntemi var mıdır ben de merak ediyorum.

26 şubat 10:50