pasaport almak istiyorum 2 sorum var?

1 kaç günde çıkar 2 23 yaşındayım 25ime kadar yeşil pasaport hakkım var. pasaportu çıkartırken yeşilin bitimine göre mi çıkarmalıyım yoksa daha uzun süreli alabiliyor muyum

1. benim 3-4 günde gelmişti, eskişehir'deyim. uzun süreli almanızda bir engel yok diye biliyorum ama 25 yaşından sonra kullanamıyorsunuz. benim öğrenciliğim 24 yaşında bitmişti yanlış hatırlamıyorsam, daha süresi vardı ancak pasaportu bordo olarak yeniletmem gerekmişti.

25 eylül 2020 16:08

2. Bizim de bir haftada gelmişti.

25 eylül 2020 16:12

3. Benimki de 3-4 gün içinde gelmişti yer İstanbul fakat ikinci sorunuz için cevabım yok

25 eylül 2020 16:19

4. Eskisehirde ptesi basvurdum cuma geldi. Pasaportu 25 yaşına kadar veriyorlar zaten bordo da olsa çünkü öğrenci olarak basvurunca ucretlendirme farkli oluyor. 25 yasindan sonra ogrenci olsaniz da normal vatandas ucreti uzerinden degerlendiriliyorsunuz zaten

25 eylül 2020 16:22

5. ben yeşil pasaportu aldığımda tam 25. doğum günümden bir gün önceye vermişlerdi bitiş tarihini yani daha uzun alamıyorsunuz. tabii ben alalı bir 4-5 yıl oldu değişmişse bilemem.

25 eylül 2020 17:27

6. öğrenci değilim süslüler

25 eylül 2020 17:44

7. öğrenci olmadığım için yeşil alamıyorum sanırım 🤦🏻‍♀️

25 eylül 2020 17:50

8. Pasaport bitim tarihini tam 25. Yaş gününüzün 1 gün öncesi yazıyorlar süslü. Covid yüzünden 1,5 yıl sonra bile yurt dışına çıkacak olsanız da almaya değer. 2-3 gün içinde geliyor(du).

*arttırdığınız her kuruşu euro'ya çevirmeye başlayın süslü.

25 eylül 2020 17:53

9. Açıköğretim kaydı düşünseniz???

25 eylül 2020 17:54

10. greencard çekilişi için çıkartırayım diyordum o yüzden açık öğretim olayı geçti :( bordonun harcını şu an karşılayamam 2 seneye yurtdışına yerleşmeyi planlıyorum o döneme kaldı sanırım benim pasaport işi. yeşili de kullanamadan yaşlanıcam üzüldüm

25 eylül 2020 18:01