pasif agresif davranışlar sergiliyorum ciddi anlamda?

lütfen beni yargılamayın yardım almak istiyorum ve artık pasif agresif olduğumu fark ettim bana tavsiye verebilir misiniz bu durumu değiştirebilmem için

1. Diyelim tavsiye verildi ne kadar guvenebilirsin ki dogru olduguna, psikologa git, youtube'dan pasif agresif yaz video izle ama bin turu cahilin oldugu yerde bunu sorma ablacim al sana tavsiye

2 eylül 2020 16:42

2. zaten bunu biliyorum soruda da belirttim yardım almak istediğimi. ama şu an kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimle o yüzden yazmak istedim belki bu durumu bilen ve böyle olan insanlar vardır benim gibi

2 eylül 2020 16:45

3. Suslu birinci yorum gayet dogru. Suan yardim alamiyorsan da youtubeda psikologlarin videolarini izle

2 eylül 2020 16:46

4. evet anonim1 haklı beyhan budak’ın podcastini dinledim ama ek tavsiye olur mu diye yazmıştım yine de teşekkürler

2 eylül 2020 16:48

5. Süslü mesela nasıl davranışlar sergiliyorsunuz? Nasıl karar verdiniz pasif agresif olduğunuza?

2 eylül 2020 18:50

6. bir olay yaşandığında ve buna içerlediğimde karşımdaki kişilere anlatmıyorum ama bu benim kafamın içerisinde yer ediniyor ve içten içte o kişilere karşı dolmaya başlıyorum ve bir an geliyor pat diye sen bana böyle yaptın ben kırıldım diyorum ama üstünden 5-6 ay geçmiş oluyor misal. yakınlarıma dahi hiçbir şey anlatmıyorum hep içimde tutuyorum ve benden baskın karakterdeolan insanlara karşı direk savunmaya geçiyorum çevremdekiler çok kırılgan olduğumu ama sinirlendiğimde gözümün hiçbir şey görmediğini söylüyor

2 eylül 2020 18:59

7. kayda değer bir gelişme olduğunu söyleyemicem :(