pcos hormon testlerim için dahiliye kan için bakar mı?

pcos doğum kontrol hapı tedavisi görüyordum. 2 ay kullandım 3 ay kullanacaktım ama tatile gidince ve tatilde eczane bulamayınca bıraktım tedaviye yeniden başlayacağım. şimdi kadın doğuma mı yoksa dahiliye gidip tüm kan değerlerime istedip öyle mi kadın doğuma gitsem. bir de kan testi için regl 3-4 günde mi gidiyorduk. şu an inanılmaz büyük bir sivilcem var. sıcak cildimi dahada kötüleştiriyor. pcos tedavisi sırasında zoretanin tedavisi oldunuz mu? konu ne için açıldı nereye gidiyor diyebilirsiniz ama çok sıkıldm. hem kilo verememekten hem de sivilcelerimden. aynı zamanda başlanmaz herhalde dimi?

1. metformin verirler heralde size çünkü pcosun sebebi aslında insülin direnci ilaç ve sizin de gayretinizle hayat tarzı değişikliği beraber size kilo verdirir semptomlarınız da azalır. ama ben ömür boyu işte sağlıklı beslenme, spor vs mi yaşıcam diye motivasyonunuzu kaybederseniz bu şekilde pcos ve semptomlarının yanında genel sağlığınızı da koruduğunuzu unutmayın kronik hastalık ve kanser riskiniz de azalır hem bedenen hem zihnen sağlıklı olursunuz.

diğer sorunuza gelirsem ben olsam önce kadın doğuma giderdim.

29 nisan 2024 00:03

2. Dahiliye şutlar kesin ama git yine de çünkü kadın doğum da ben insülün bakamam :(( der

Sen mümkünse aynı gün ikisine de git ve o gün adetinin 2. Veya 3. Gününde ol

29 nisan 2024 01:21