peşimi bırakmayan birisi var ne yapabilirim?

selam süslülerim benim canımı sıkan bi sorunla uğraşıyorum bayadır sizin fikirlerinize ihtiyacım var.

1. Selam süslülerim benim canımı sıkan bi sorunla uğraşıyorum bayadır sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Eskiden takıldığım bi çocuk vardı ilişkimiz daha çok seks üzerineydi ama aynı zamanda arkadaştık. Tabi bide nude fotoğraflar gibi bi kısımda vardı ilişkimizin içinde. Kendisi ciddi ilişki yoluna girince iletişimimiz koptu. Sonra da ben bi ilişkiye başladım. Bi süre önce instagramdan takip isteği attı kabul etmedim sonra arkadaşımı instagramdan takip etmiş ona beni sorup duruyomuş arkadaşım da bunalıp engellemiş bi süre sonra whatsapptan yazmaya başladı aradım bi ilişkimin olduğunu mutlu olduğumu ve konuşmak, görüşmek istemediğimi söyledim. Bugün yine yazdı “x napıyosun” diye “bişey mi oldu?” diye cevapladım “yok hayır rahatsız ettim galiba” dedi bende cevap vermedim. Şimdi tekrar yazmış “gerçekten rahatsız mı ettim😊” diye. Kızlar erkek arkadaşımın bundan haberinin olmasını istemiyorum ilişkinin başında geçmişle ilgili konulardan konuşmak yok diye birbirimize söz verdik bide sevgilimin öfke kontrolü yok anlatırsam sinirlenicek bunu istemiyorum. Telefon numaramı taahhütüm olduğu için değiştiremiyorum. Sizin bi fikriniz var mı acaba? Ne yapabilirim lütfen yardımcı olun bana.

26 kasım 2018 23:09

2. Süslü engelledim başka numaralardan yazmaya devam ediyo daha önce tehditvari mesajlar attı ss alamadan sildi. Açıkçası çok fazla detay verip sizi boğmak istememiştim ama engellemeye devam ediyim teşekkür ederim cevabınız için

26 kasım 2018 23:15

3. yaşadığın yerdeki adliyeye git ve aile mahkemesinden 6284 sayılı yasa kapsamında bu kişiden korunmak istediğini söyle. hem evine hem okuluna hem de iş yerine ulaşmamasını istediğini ve telefon üzerinden de iletişim kurmasını engellemek istediğini söyle. 6284 sayılı yasanın 5/1-a, c ve f bentlerine göre koruma kararı alırsınız. kişinin kimlik bilgilerini biliyorsunuzdur umarım. yoksa infaz kabiliyeti olmayacağı için kararı vermez mahkeme.

26 kasım 2018 23:16

4. Aramamın sebebi de ısrarla arayıp durmasıydı bende belki artık vazgeçer diye geri arayıp ilişkimin olduğunu konuşup görüşmek istemediğimi izah etmeye çalıştım ama anlamadı

26 kasım 2018 23:16

5. (yazar: Zullall) teşekkür ederim cevabınız için evet kimlik bilgilerini, nerede oturduğunu falan biliyorum.

26 kasım 2018 23:17

6. Yok hayır problem değil asıl siz kusura bakmayın detaylı anlatmadığım için. Fotoğraflarını sitelerden silmek için uğraşırsın dedi bi seferinde ama ertesi gün kafasının güzel olduğundan asla öyle bişey yapmayacağından ondan korkmamam gerektiğinden bahseden uzun bi mesaj attı. Onun dışında birkaç kez seni bulunca bi yere kaçamıycaksın şimdi kaç kaçabildiğin kadar tarzında cümleler kurdu.

26 kasım 2018 23:23

7.  birlikte takıldığımız zaman antidepresan kullanıyordu şuan durumu hakkında bi bilgim yok. Tekrar yazarsa şikayet edeceğim derim belki o zaman yazmaktan vazgeçer. Teşekkürler cevap için

26 kasım 2018 23:25

8. Bu arada antidepresan neden kullandığını bilmiyorum sorduğumda da önemli değil dedi geçiştirmişti hep

26 kasım 2018 23:26

9. Teşekkürler süslü bi daha yazarsa şikayette bulunucağımı söyleyeceğim. Erkek arkadaşım yargılamaz ama yinede başta sinirlenir eğer devam ederse onunla da paylaşacağım.

27 kasım 2018 11:44

10. (yazar: Maviflamingo) teşekkür ederim son hanenin değiştirilebileceğini bilmiyordum arayacağım müşteri hizmetlerini

27 kasım 2018 15:07