1. Selam süslülerim benim canımı sıkan bi sorunla uğraşıyorum bayadır sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Eskiden takıldığım bi çocuk vardı ilişkimiz daha çok seks üzerineydi ama aynı zamanda arkadaştık. Tabi bide nude fotoğraflar gibi bi kısımda vardı ilişkimizin içinde. Kendisi ciddi ilişki yoluna girince iletişimimiz koptu. Sonra da ben bi ilişkiye başladım. Bi süre önce instagramdan takip isteği attı kabul etmedim sonra arkadaşımı instagramdan takip etmiş ona beni sorup duruyomuş arkadaşım da bunalıp engellemiş bi süre sonra whatsapptan yazmaya başladı aradım bi ilişkimin olduğunu mutlu olduğumu ve konuşmak, görüşmek istemediğimi söyledim. Bugün yine yazdı “x napıyosun” diye “bişey mi oldu?” diye cevapladım “yok hayır rahatsız ettim galiba” dedi bende cevap vermedim. Şimdi tekrar yazmış “gerçekten rahatsız mı ettim😊” diye. Kızlar erkek arkadaşımın bundan haberinin olmasını istemiyorum ilişkinin başında geçmişle ilgili konulardan konuşmak yok diye birbirimize söz verdik bide sevgilimin öfke kontrolü yok anlatırsam sinirlenicek bunu istemiyorum. Telefon numaramı taahhütüm olduğu için değiştiremiyorum. Sizin bi fikriniz var mı acaba? Ne yapabilirim lütfen yardımcı olun bana.
peşimi bırakmayan birisi var ne yapabilirim?
- cevaplar
26 kasım 2018 23:09