pedlerinizi nereye atıyorsunuz?

iş icabı bi arkadaşımın yanına taşındım 3 aydır. ben pedlerimi banyodaki çöpe atıyorum normalde. kendisi başlarda bi şey demiyordu ama geçen hafta regl olunca ya onları çöpe atmasan başka yerde biriktirsen bakteri ürüyor falan dedi. çöpü de dolunca değiştiriyorum yani. siz ne yapıyorsunuz merak ettim :))

1. Banyodaki çöpe atıp her gün değiştiriyorum poşeti. 1 gün kalsa leş kokuyor. Bekletiyorsanız rahatsız olması normal.

24 nisan 2021 13:19

2. Pedi banyo çöpü dışında bir yerde biriktirmek mi? Mesela??? Mutfak çöpü mü?  Banyo çöpünden başka seçenek yok

24 nisan 2021 13:23

3. Banyo copune atiyorum ve her gun copu cikariyorum. Baska yerde derken kendi nerde biriktiriyor? Yani biriktirilecek bir cop degil bence ayrica tuvalette degistirdikten sonra elinize alip gezemeyeceginize gore yine banyo copune atilacak mecburen.

24 nisan 2021 13:31

4. ben balkona çöp kutusu yaptım. regl olunca oraya atıyorum. banyo çöpünde koku yapar süslüm. cidden bakteri de ürer.

24 nisan 2021 13:31

5. Klozete mi atıyorsunuz? A6 tıkanır öyle, o eriyen bir şey değil ki.

Banyo copune atıyorum. Tek yaşıyorum.

24 nisan 2021 13:36

6. Mini boy (tercihen siyah) çöp poşeti al süslü. Ağzını bağlayıp banyo çöpüne at. Banyo çöpünü de her gün at.

Bakteri ürer evet, koku da yapar. Ama biriktirmek? Hele banyo dışında, hayır dostum, hayır!

24 nisan 2021 13:37

7. A6nin alt komşusunun evini yakınlarda b.k basar kesin.

Ben de banyo çöpüne atıyorum. Akşam da onu sokaktaki konteynira atıyorum. Başka yapacak bir şey yok bence.

24 nisan 2021 13:41

8. Bebek bezi atılan çöpler var, onlardan alınabilir banyoya belki bir de.

24 nisan 2021 13:42

9. Biriktir dediği yerde bakteri üremeyecek yani, ok!

24 nisan 2021 13:44

10. 30 cm pedi klozete atan komşu, allahım sen koru.

24 nisan 2021 13:49