pegasus kabin bagajı + kişisel çanta?

süslüler son zamanlarda pegasus'un eko paketiyle uçan var mı, kabin bagajı olarak önceden bir valiz artı kişisel çanta alabiliyorduk kol çantası gibi. şimdi yalnızca 1 çanta diyor ya valiz ya kol çantası gibi. yine de dikkat ediyorlar mı bu duruma küçücük bir çanta olsa da? deneyimleriniz nedir, pegasus otomatik yanıt bu şekilde cevapladığı için sizin tecrübelerinizi duymak istedim. teşekkürler yanıtlarınız için şimdiden.

1. Böyle bir değişiklik yapıldığından haberim yok ama eğer öyleyse aşırı saçma bir karar demektir. Sanmıyorum ya böyle gerzekçe bir şey yapacaklarını

29 haziran 2022 23:52

2. Ben birkaç gün içinde belgrada geldim pegasusla.körüğün kapısında bazı insanları çevirip valizlerini aldılar aşağı verdiler.kabin etiketi olanları direkt geçirdiler

30 haziran 2022 00:31

3. Öf artık bin uçağa sürekli bagaj sorusu

30 haziran 2022 03:25

4. a1, ryanair'ın böyle bi uygulaması vardı çok absürd gelmedi o yüzden ben de bu şekilde hazırladım valizi kötü oldu, binince neymiş doğrusu haber veririm.

a2, teşekkür ederim yanıtın için.

a3, ben diğer soruları açan kişi değilim onları takip etmiştim ama, istediğin yanıtı göremeyince kendi şansımı denemek istedim xd

30 haziran 2022 05:18

5. merak eden varsa hala küçük bir çanta yanınıza alabilirsiniz dediler süslüler

30 haziran 2022 09:13

6. Yakın zamanda sabihadan pegasusla yurtdışına uçtum. Sırt çantam ve cüzdanımın şarj aletimin vs olduğu kol çantam vardı (küçük bir çanta değildi ama siyahtı) sırt çantamı bile tartmadılar. Sadece kabin bagaj etiketi taktılar sırt çantama. Kol çantama bir şey takmadılar. Bir şey de demediler.

30 haziran 2022 12:01