yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    8 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    pelinay igit güzel mi sizce? melisa şenolsun’dan sonra ozan’ın yanına pek yakıştıramadım ya siz ne düşünüyorsunuz süslüler?

    1. degil

    3 temmuz 2022 00:47

    2. olay fiziği

    3 temmuz 2022 00:55

    3. tatlı ama çok güzel değil. melisa şenolsun çook daha güzel geliyor bana, tarzını falan da beğeniyorum ama onda da bir tık iticilik var.

    3 temmuz 2022 00:59


    4. Kim diye bakmak istedim. Google'a yazıp görsellere girdim. Memesini gördüm, meme ucunu gördüm, göbeğini, bacağını... Ama yüzünü? Göremedim.

    3 temmuz 2022 01:29

    5. a2 pelinay glb

    3 temmuz 2022 01:36

    6. Baktım baya güzelmiş beğendim.

    3 temmuz 2022 10:08

    7. Sadece fotoğraflarına bakınca havalı ve olgun bir kadın zannediyordum ama birkaç vlogunu ve Twitter'a ekran görüntüsü düşen bir hikayesini(gizlinot: Evde buz kalmamışmış, sabah kahve yapamamışmış, kahve sipariş edecek durumu yok sanki lol, çık dışarı kahve al) görünce salak bir bebe olduğunu düşünüyorum şimdi, sorry not sorry. 99'lu zaten, bildiğim kadarıyla okulu da bırakmış, anca gidip dövme yaptırmış :d izlediğim vloglardan birinde de ozanla yaptığı soru-cevap videosu vardı, ozan baktım güzel hatun yürüdüm tarzı bir şey demişti, aşırı çiğ geldi bana bu. O lafı duyduktan sonra yakıştırıyorum artık.

    3 temmuz 2022 10:17


    8. Asil ozan onun yanina pek yakismiyo abisi gibi dkjdjfj aynu ufuk-ipek filiz gibi..kendinden 10 yas kucuk 20 yasindaki kizlarla ilgilenen tum erkekler gibi garip bi vibe veriyo

    3 temmuz 2022 10:51