pelinay igit'in beslenmesi hakkinda?

vloglarini ve instagramini takip ediyorum, seviyorum izlemeyi. ama instagramda, youtube da goruyorum surekli alkol, karbonhidrat vs tuketiyor. gecenin korunde snikersi fistik ezmesine banip yedi. bir insan boyle beslenerek zayif olabilir, kilo almayabilir buna okeyim ama boyle beslenerek o karin kaslarini koruyamaz. bu matematige aykiri. ayrica pelinayin cok eski fotolarinda karin bolgesi yanlardan yagli ve kassiz. demek ki o bolgeye kilo da alabiliyor. sizce fake mi atiyor, yoksa bunlari yiyip deli gibi spor mi yapiyor. spor dahi yapsa bu tip gidalar ozellikle karin bolgesinde yaglanma yapar. ben artik pelinayin karin kas estetigi yaptirdigibi dusunmeye basladim, hic normal degil bu, insani degil. sizce durum ne, boyle olan var mi? boyle tatli yiyip o karin kasi ile geziliyorsa ben de estetigi yaptiricam..

1. ay süslü bunu ben de merak ediyorum. bazı vloglarında baya ekmek arası şeyler yiyor ama karnında sıfır değişim.

17 eylül 2022 23:23

2. A1 Ben 8 yildir spor yapiyorum tatli Vs tuketiyorum ama bu yogunlukta tuketsem asla oyle gorunemem. Hocalarim Vs deli gibi spor yapiyorlar, dikkat etmedikleri zaman hemen kaslar yag ile kaplaniyor.

Bir de pelinayin kalcasi bacagi epey bingil bingil yagli Yani. Insan vucudunda Boyle bir yapi yok. Yogunluk olarak kalcaya kilo da alsan diger bolgeler de nasibini alir.

Gercekten anlamiyorum bu idiot vucutlar normal mi ya

17 eylül 2022 23:32

3. A2 pelinayin eski fotolarinda karin bolgesi yagli,ustelik de daha genc iken Yani dogustan Boyle degil karni. Epey simitleri falan varmis. Soylediklerine katiliyorum, bende icki icerim, tatli yerim, Karin kaslarim iki gun bozulur sonra normale doner ama Ben pelinayin hikayelerini her gun takip ediyorum her gun pilav, makarna, pizza, tatli, alkol. Sen her gun Boyle beslensen karnin simdiki oldugu gibi olur mu?

17 eylül 2022 23:36

4. Şuan böyle düzensiz beslenmesinin belkide ayrılık sonrasında dönemi oldugu icin olabilir mi ?

17 eylül 2022 23:41

5. Bu kız çok zayıf. 1.75 52 kiloydu sanırım. Soru-cevaptaoylw demişti. O zayıflığa bir de spor eklenince o karın kasları iyice ortaya çıkıyor haliyle. Boy ve spor olayını düşünecek olursak çok aşırıya kaçmadan kirli bir beslenme bahsettiğiniz gibi bir şey yapmaz. Kız sadece tabağını gösteriyor ama ne kadar yediğini pek göstermiyor.

17 eylül 2022 23:46

6. A2 gel karsim sarilalim. Kiz su an cingene gibi bisey oldu. Sacma sapan sac rengi, evsiz gibi giyim, surekli dusuk enerji. Gercekten su an asiri siradan geliyor. Attigi her poz da ya gotu, ya karni var ve bu Bana artik cok acizce geliyor.

17 eylül 2022 23:50

7. öff güzel olan her şey sahte, her şey estetik dimi. kadınla birlikte sofraya oturup lokmalarını saymadığın sürece ne yediğini bilemezsin? snickersı fıstık ezmesine banmasında da bir problem yok çünkü fıstık ezmesinde manyak gibi protein var, genelde ağır spor yapan kas kütlesi arttırmaya çalışan  kişiler günlük protein ihtiyacını karşılasın diye kaşık kaşık fıstık ezmesi ya da avuç avuç yer fıstığı yiyor. genetik olarak kilo almaya yatkın olmayan, düzenli spor yapan kişileri ne sanıyorsunuz asla tatlı abır cubur falan yemiyolar mı sizce:d eski sevgilim aynı böyle sırım gibi kas yığınıydı ama cips de yer bira da içerdi çikolata da yerdi. sadece bokunu çıkarmazdı hevesini alır bırakırdı. oturup bir paket cipsi yemezdi yani. kız size storyden cips paketi gösterse oturup hepsini yediğini falan mı düşüneceksiniz? bu nasıl bir göt yanığı ya güzel olan her şeye sahte demek kolayınıza gelmeye başladı. sen kesin zevksiz giyim kuşam örnekleri sorusuna da pelinay çok kötü giyiniyor gözüm kanıyor yazan  kizsin :d he aynen gözün kanamış belli.

17 eylül 2022 23:56

8. Yahu her gun yiyor her gun. Bu bokunu cikarmak degil de ne? Ayrica bazi insanlarin ari irktan oldugunu, yese de kilo almadigini Vs soylemeniz manipulasyondur. Boyle bir sey yok. Bilim Der ki sekerin, basit karbinhidratin oldugu yerde yag olur. Kas olsa bile yag olur. Millet bosuna definasyon falan yapiyor o zaman. Bu iste ip var. Normal degil bu. Insan her gun bunlari yiyerek Boyle kalamaz. Ya gosterdigi gibi besleniyor, ya ucundan alip birakiyor. Kiz sokak sokak lays ariyor ya her gun deli misiniz nesiniz.

18 eylül 2022 00:01

9. Kızın vücut yapısı böyle değil, profilinde aşağılarda gayette simitli fotoları var. Yapmayın lütfen ya insanların algilarini bozmayın. Gençler sonra kendini kusurlu hissediyor, kendini doğuştan defolu hissediyor. Zaten bu inf tayfa da böyle sağlıksız şeyleri sürekli paylaşarak 'bakın ben ne kadar ozelim tatlı da yesem kilo almıyorum' mesajı veriyor insani özelliklerini gizleyip gencleri bunların doğuştan olduğuna ikna ediyorlar. Doğuştan değil üzgünüm.kas oranının yüksek olabilir, boyunuz uzun olabilir, siluetiniz ince olabilir ama bu kadar pis beslenme ile vücudunuz yaglanir. Ha şişko olmazsınız ama gevşek, kansız ve yağlı olursunuz. Yapmayın lütfen. Bu tayfa her yerine birey yaptırıp bunun üstünden para kazanıp gizleyen tayfa. İnanmıyorum açıkçası.

18 eylül 2022 00:40

10. Kim oldugunu bilmiyorum. Bahsedilen kilo ve boydaki arkadaşım günde bir öğün yemek yiyor. O öğünde kek, cips yediği de oluyor, ama o öğünün dışında  yemez. Diğer günler daha çok dikkat eder. Bir arkadaşım daha böyle. O da cips, kızarmış yağlı şeyler falan yer, ama o gün başka hiçbir şey yemez. Diğer günlerde bir öğün karbonhidratsız beslenir, başka bir şey yemez. Sordugunuz kişimin de benzer bir sistemi vardır, göstersin ya da göstermesin. Yemek yiyerek zayıf olma diye bir şey yok.

18 eylül 2022 06:39