pencere ve balkonda kedi koruma filesi kullananlar ?

merhaba. yaramaz bir kedim var ve balkonda kullanabileceğim koruma filelerine bakıyorum. çok fazla yorum yok internette o yüzden kullanan varsa memnun mu, hangi marka kullanıyor bilgilendirebilir mi??

1. Sevgilimin evi çatı katı, teraslı. Çelik tel taktırdı taşınırken. Diğer malzemeler iklim koşulları sebebiyle hızlı yıpranıyormuş. İstanbul'a yaşıyor.

16 mayıs 2020 15:00

2. File bana korunaklı gelmiyor. Kullanan çok var ama ben arada kalan boşluklardan tırsıyorum. Yani gözeneklerinden değilde fileyi takınca kenarlarda boşluk kalıyor. Yoksa fileden eminseniz winblock falan da var ona bakabilirsiniz. Önceden zooplus vardı ama o türkiye'den çekildi maalesef. Bende çelik tellerden sineklik var. Biri sabit biri geçmeli. İttirince açılanlardan değil. Pimapencilerde kedi teli dediğinizde çelik ya da alüminyum yaparlar. Şehrinize göre daha uygun fiyat olabilir. 90liraya yaptırdım bir tanesini.

16 mayıs 2020 15:54

3. Çok teşekkürler. Sağlam olsun da fiyatı da önemli değil. yapabilecek yerler ile görüşüp sağlam bir şeyler yaptırayım, olmazsa winblock deneyeceğim :/

16 mayıs 2020 16:21