penetrasyon ile orgazm olmayi sonradan basaran arkadaslara soruyorum?

en kolay hangi pozisyondu? ustte denedim, misyoner denedim, doggy denedim, hicbirinde zevk almiyorum. yeni yeni cinsellik yasiyorum belki zamanla kendim de kesfederim ama biraz umutsuzum acikcasi belki de hic olmayacak bir sey. onerilere acigim.

1. Partnerim otururken yuzyuze veya arkam donuk kucaginda oldugum pozisyonlar disinda hic bir pozisyonda sadece penetrasyonla orgazm olamiyorum. Mesela dumduz uzandiginda ustte oldugumda da olmuyor illa oturur vaziyette olmasi lazim.

9 ocak 2021 23:44

2. suslu bunu zamanla mi kesfettiniz yoksa ilk seferinizde de oldu mu? tipki klitorise dokunurken oldugu gibi orgazmin geldigini anliyor musunuz? yani bahsettiginiz o pozisyonda bi anda zevk almaya mi basliyorsunuz yoksa ritimle beraber yavas yavas hissediyorsunuz ve sonradan gucleniyor mu bu his? soylendigi vajinanin on duvarinda bir yerde baski yapilan o g noktasi temasiyla bir ilgisi var mi sence?

cok soru sordum biliyorum ama taktim kafaya bu mevzuyu.

9 ocak 2021 23:48

3. Ben hep çok yaklaştım ama partnerim sağ olsun ya ereksiyonunu kaybetti ya da kendini tutamadığı için yarım kaldı. Bu bende zamanla stres yarattığı için bi türlü kendimi bırakamadım. ama seks oyuncağıyla denediğimde oyuncağı misyonerde üstte olduğum poziyonda ya da sırt üstü uzanık olarak içime aldığımda çok kolay orgazm oluyorum. biliyordum bu işte garipliğin bende olmadığını. belki sizinki de böyle bir sebeptendir.

9 ocak 2021 23:50

4. Oncelikle pozisyon deneye deneye bu sekilde orgazm olabildigimi kesfettim ama bunu ilk denedigimde olmustu mesela. Klitoris uyarilmayinca sadece penetrasyonla olamiyorum ben. Bu bahsettigim pozisyonlarda partnerle yuzyuzeyken o dik oturdugu icin uzerine hareket ederken surtunme yuzeyi genisliyor ve klitoris uyarilmis oluyor. Sirtim ona donukken de kendim bacaklarimi sikabiliyorum mesela. Yani yine bir sekilde sadece penetrasyona bagli olmuyor ama ikisi bir arada gibi oluyor.

9 ocak 2021 23:56

5. anonim 1 tesekkur ederim suslu cevabin icin. ama ben klitorise disaridan hicbir mudahale olmadan sadece penetrasyon ile orgazm olmak istiyorum :/

anonim 3 partnerimin erken bosalma yada ereksiyon kaybetme problemi yok. hizli da gitse yavas da gitse bu 25-30 dakika da surse yaklasmayi birakin bir zevk kipirtisi bile hissedemedim icimde. parmagimla hic denemedim belki de kendim deneyip kesfetmeliyim

10 ocak 2021 00:00

6. süslüm o zaman dediğiniz gibi biraz kendi kendinize de pratik yapabilirsiniz. ancak parmak ne kadar etkili olur bilmiyorum çünkü bence aynı etkiyi vermiyor. seks karşılıklı öğrenilen bir şey olduğu için partnerinizle ne kadar denerseniz o kadar yaklaşacaksınız diye düşünüyorum. ama kendinizle kaldığınızda da ilerleme kaydetmek için bir şeyler yapabilirsiniz.

10 ocak 2021 00:10

7. anonim 4 suslu, umarim ben de partnerim de zamanla iyilesir ve kesfederiz bi seyleri. klitorise dokunmayi istememe sebeplerimden biri de su ki, ben zaten masturbasyon yaparken de direkt olarak klitorise dokunamiyorum cunku cok cok cok hassas ve rahatsiz ediyor beni direkt temas. ya camasir uzerinden yada dudaklarin arasina gelecek sekilde dokunurum. oral seksle de kolay kolay orgazm olamam mesela dil darbeleri ne kadar yumusak da olsa direkt klitorise temas ettigi icin asiri stimule oluyor ve aci/rahatsizlik hissediyorum. haliyle seks esnasinda dogru dokunusu yapmak iyice zorlasiyor.

10 ocak 2021 01:37