penisin ucunun bir kısmının farklı renk olmasının sebebi?

süslüler tam anlatabildim mi bilmiyorum ama siz de illa ki böyle bi şey görmüşsünüzdür diye düşünüyorum. hani uç kısmı sanki rengi açılmış gibi olur ya. ben bunu bazı pornolarda görüyordum fakat dün gece flörtümün attığı nudeda da penisinin öyle olduğunu gördüm. bunun tam olarak sebebi nedir? penise fazla oral seks yapılmasından dolayı öyle oluyor diye bir şey duymuştum ama bu şehir efsanesi mi yoksa gerçekten öyle mi?

1. İlla soracaksınız gece sorun ne be? Gece site +18 mi oluyor kafayı yemişsiniz

10 ağustos 2019 12:26

2. anonim 2 penis kelimesini okumaktan dahi bu kadar rahatsızsan cinsellik kategorisini engelle. cinsellik kısmında islamın şartlarını konuşacak değiliz. sözlüğün bir saat kısıtlaması koymadığı yere de sen kafana göre kural getiremezsin. google’dan ulaşamadığım bir şeyi gayet kuralına uygun bir biçimde uygun kategoride burada sordum. verecek cevabın yoksa neden sorumun altına gelip tatava yaparak kendi vaktinden çalıyorsun? aşağılık kompleksinden ne yapacağınızı şaşırmışsınız.

10 ağustos 2019 12:40

3. Anonim 2  bos yapma yuru isine

10 ağustos 2019 12:43

4. 4. anon çok oral yaptırdıysa ayrılacağım mı demişim ben? nedenini bilmediğim bir şeyi merak ediyorum ve öğrenmek istiyorum hepsi bu. “bize ne sevgilinin s.kinden” gibi bir üslupla sırf ona buna sataşmak için soru cevapta takılma madem. bu ne avamlık ya.

10 ağustos 2019 12:44

5. sünnet izi

10 ağustos 2019 12:56

6. Anonim 9 akışta görüp şikayet ettim ama sonradan olaya ayıktım :( abi isteyen istediği saatte sorar, istediği soruyu sorar. Gece yarısı kim geliyor diye balkondan, dürbünden bakan 40+ teyze misiniz de karışıyorsunuz? Bakın işinize

10 ağustos 2019 13:05

7. Bu siteyi 14 yaşındakilerin okuması vs burda yazanların sorumluluğunda değil. Soruya cevabım da ben sünnetten kaynaklandığını düşünüyorum. Normalde deri örtülü ince bir deri havayla direkt ve sürekli temasa maruz kaldığı için oluyor. Ten rengi de bir etken olabilir. Benim sevgilimde de var ve oral seksten önce de vardı. Açık tenli ve göz altı morluğu gibi düşünebilirsiniz, göz altı derisi de ince olduğu için açık tenlilerde morluk bazen daha belirgin olur.

10 ağustos 2019 13:14

8. Bu çoluk çocuk var muhabbetinden de yıldım artık ya arkadaşım siz aptal mısınız 14 yaşındaki çocuk gündüz burayı okuyorsa gece de okur, ne sanıyorsunuz 14 yaşındakilerin akşam 9da uyuduğunu mu. Kaldı ki 14 yaşında lise öğrencisi penis lafını ilk kez burada duymuyordur merak etmeyin,çok büyük ihtimalle porno bile izliyordur.yaşı daha küçük olup buralarda takılanlar da kimsenin sorunu değil tamamen ailelerin sorumluluğunda herkes çocuğunu kontrol etsin. Oldu olcak internete 18 yaşından küçüklerin de erişimi var diye sözlüğü kapattıralım.cinsellik kategorisi olan sözlükte yazar olup cinsellik sorularından rahatsız oluyorsanız ya bu kategoriyi okumayın ya da sözlükten çıkın kimse size göre ayarlamak zorunda değil kendini.

10 ağustos 2019 13:21

9. Nesi sacma sapan ya gayet merak edilebilecek bir sey? Deli misin kimse burda bakıııın ben sevişiyorummm demiyo. Kendin yazmışsın bi de düzenli cinsel hayatım var diye.  Git bi seviş de rahatla madem basit bi soruya bu gerginlik fazla

10 ağustos 2019 13:28

10. Kategorinin adı bir derdim var kategorisi değil yalnız cinsellik kategorisi. İlla yardıma ihtiyacı olanların dert anlatması gerekmiyor sorunun uygun olması için siz kafanıza göre kurallar koymuşsunuz. İnsanın cinsel hayatının olması medenilik göstergesi değil bunu da sizden başka söyleyen olmamış zaten cevaplarda, ama cinsellikten rahatsız olmamak medeniyet göstergesi. İnsanlar bu konuyu konuşabilmek için illa zor durumda olması gerekmiyor

10 ağustos 2019 13:33