perma ya da afro dalgası yaptıran?

iyi akşamlar kızlar, perma ya da afro dalgası yaptıran varsa bilgilendirebilir mi iyi kötü yanları vs birde izmitte bildiğiniz iyi bir kuaför öneriniz olursa çok iyi olur. teşekkürler şimdiden

1. arkadaşım afro dalgası yaptırdı ama acayip yapay duruyor doku olarak bildiğin plastik ve dolaşmış

7 mart 2019 22:21

2. 1 kere perma 3 kere de afro dalgası yaptırdım. Benim perma maceram 5 numara saçla bitti ancak benim suçumdu :) kullanım rahatlığı olarak afro daha kolaydı ancak permanın doğallığı.. Perma yaptırıldığında vigoyla kurutma krem vs kullanma olarak biraz yoruyor, saçlar çok işlem görmüş oluyor ve saçınız uzamadan tamamen gitmiyor eğer gitmesi için ekstra bir işlem yaptırmazsanız ki o da saçı çok yoran bir işlem. Afroda ise yapan kişi, kullanılan saç, saç yoğunluğu ve uzunluğu görüntüyü çok fark ettiriyor. 2 afromu çoğu kişinin bildiği Ersin Kösede yaptırdım, ilk 1 hafta sürekli saç diplerim kaşındı ve başım ağrıdı. Kuruma hızı, dolaşmaması, görüntüsü beni tatmin etmişti. Kışın yapılacak iş değil çünkü saçlar içeride kocaman bir örgü topağı halinde ve yeni saçlar onun üstüne takılıyor dipteki saçlar çok zor kuruyor, sinüzit vs probleminiz varsa sakın derim. O plastik görüntüsü ve dokusu için de iyi bir yerde yaptırmak önemli, ve saç dip renginizle birebir olması, benim saçımı doğal sanan insanlar dahi olmuştu. Ancak kötü saçla yapılmış kötü işçilikle yapılmış bir afro gerçekten korkunç oluyor bunu da sırf daha ucuz diye başka yere giderek tecrübe ettim. Bunun dışında 2 3 ay kullanabilirsiniz denmesine ragmen en uzun kalan afrom 1buçuk ay durdu ve ne kadar sık yıkanırsa o kadar çabuk bozulmalar başlıyor. Bir de saçınız hızlı uzuyorsa dipten uzayan saçlar örgüleri aşağı sarkıtıyor o da hem görüntüyü bozuyor hem de baş ağrısı yapıyor.

7 mart 2019 23:53