phformula, genosys, masoestetic ürünleri kullananlar gerçekten işe yarıyor mu?

cilt bakımı yaptırdığım yer bu markaların ürünleriyle bi rutin tavsiye etti. phformula yüz yıkama jeli ve genosys bb kremden tester verdiler. hafif güneş lekelerim var bunlar içinde ürünler önerdiler 7 adet ürüne toplam 15 bin gibi bir fiyat çıkardılar. bunları kullanırsam uzun süre dışarıda cilt bakımı yaptırmaya ihtiyaç duymayacağımı söylediler. sizce alınır mı kullanıp memnun kalan var mı

1. Testerlerden memnun kaldım bu arada. Yüz yıkama jeli tek aşamada 2 aşamalı temizlik yapıyor gerçekten cildim tertemiz oldu. Cerave kullanıyordum sivilce yapıyormuş galiba. Bu jeli 4 gündür kullanıyorum sivilcelerim söndü

28 temmuz 15:45

2. süslü ph formula sayfasını takip ediyorum bir de bir-iki güzellik merkezi bu ürünlerle olan before-after fotoları paylaşıyor o sebeple ben de çok merak ediyorum ürünlerini. daha hiç kullanmadım ama verdikleri fiyat da fena gelmedi bana. yeni prequel c vitamini serumu aldım 2600 liraydı... ph formula'nın da güzel bir c vitamini ve sos bakım kremleri falan var. biraz daha araştırıp ve varsa yurtdışı forumlarda yorumlara bakarak almayı düşünürdüm ben.

28 temmuz 19:32