piercing iltihabı yaşayan süslüler?

1.5 ay önce tragus ve helixin biraz aşağısını deldirdim tabancayla yaptım bu arada yanlış olduğunun farkındayım çokta pişmanım süslüler böyle bişey düşünen varsa lütfen yapmasın. o küpe ordayken sorun yoktu ama 1 ay sonunda çıkarıp başka küpe taktığımda iltihaplanıp yanında küçük bi baloncuk oluşmaya başladı terramycn alıp sürdüm 10 gün boyunca ama asla düzelmedi hatta bu baloncuklar daha da büyüdü sağlık ocağına gittim son olarak antibiyotik yazmasını rica ettim ama roa kullandığım için önermediğini söyledi ve başka bi antibiyotikli krem yazdı 5 gün daha kullanıp geçmezse gelmemi söyledi şuan 5. günümdeyim ve o baloncuk koskocaman bi balona döndü arkadaşlar küçülüceğine büyüyo gittikçe siz böyle bi durum yaşadınız mı yaşadıysanız nasıl geçti küpeleri çıkarmadan bu balonların sönme ihtimali yok mu herhangi bi ilaçla acaba

1. Suslu roaccutane kullanirken niye gidip deldiriyorsun? Roaccutane zamanı vucutta olusan butun hasarlar iz birakir yarayla iyilesir dovme falan bile yapilmaz. Insallah iyilesir en kisa zamanda ne diyim

2 nisan 2019 18:45

2. suslum geldimmmmmm

iy ki bu soruyu gordum cunku tragusumda ayni problemi yasiyorum ve napcagimi bilmiyodum. sonra soru sordum ve bi yazar cok yardimci olmustu.

simdi piercing bumps basligina kos hemen, ordaki her seyi yap (spoiler: teramisin ve aspirin macunu)

ben yaptim ve gecti gercekten. baya buyuk bi baloncuktu ve gecti. hic korkma.

2 nisan 2019 19:52

3. Teşekkür ederim cevaplar için. Anonim 4 deniycem mutlaka umarım işe yarar çook sağol

2 nisan 2019 20:55

4. Soruya kaynak yapmış olucam ama 4. Anonim bana mesaj atar mısın sormak istediğim sorular varda :)

2 nisan 2019 21:16

5. Benim başıma aynısı geldi Fucidin sürdüm ve bum hemencecik indi süslüm dene istersen

2 nisan 2019 23:59