piercing ve enfeksiyon????????

helix piercing yaptıracağım ancak enfeksiyon korkum var ayrica sinire denk gelme gibi bir sıkıntısı olur mu acısı degil ama getirebileceği sorunlar beni korkutuyor.

1. Gerçekten bilen ve temiz bir yerde yaptırırsanız sorun olmaz ama kesinkes konuşamam. Şehrimin en iyi piercingcilerinden birine yaptırmama rağmen yara da oldu enfeksiyon da kaptı baloncuk da oluştu yani sizin cildinizle de alakalı biraz da

30 aralık 2019 15:45

2. Peki zamanla iyileşiyor mu anonim1 ? Ayrıca sinir zedeleme riski var midir bu konuda pek bilgili değilim ve Google'dan bakıp korkmak istemiyorum cok abartili sonuçlar çıkıyor

30 aralık 2019 15:47

3. Sinir zedeleme riski tabancayla deldirirseniz olur ve ben de kesinlikle tavsiye etmem tabancayla 1 yıl önce piercing deldiren arkadaşımın hala yarası iyileşmemişken benimki 3 ay içinde iyileşti iğneyle deldirin kesinlikle zaten titizsiniz sanırım asla tabancaya bulaşmayın. Eğer enfeksiyon çok büyümeden müdahale ederseniz ve her gün antibiyotikli pomadlarla temizlerseniz bir sorun kalmaz diye düşünüyorum ben öyle düzeltmiştim. İlk yaptırdığım zamanlarda da 2 ay düzenli antibiyotikli pomad kullandım şuan aklıma gelince sürüyorum hiç sıkıntı çıkarmıyor

30 aralık 2019 15:50

4. Ayne iğne ile delen bir yerde yaptıracağım. Teşekkür ederim anonim1 :) son olarak şey soracağım ignelerin tek kullanimlik oldugunu anlamamin bir yolu var midir yoksa guvenmekten baska carem yok mu?

30 aralık 2019 15:56

5. Gözünüzün önünde paketi açıyorlar

30 aralık 2019 19:34

6. Yaptırdım anonim1 teşekkürler cevaplar icin :)

31 aralık 2019 10:01