pilot sevgilisi,flörtü exi olanlar?

söylendikleri kadar flörtöz ve çapkınlar mı ya? bir süredir bir pilotla flört ediyorum sırf mesleğinden ötürü önyargılı olmak istemiyorum ama tabi kimseye de tamamen güven olmaz

1. Evet exim. Hayatimda bu kadar kadinla birlikte olup bu kadar abaza olan baska bir adam daha tanimadim. Laf arasinda her kadinin beğendiği bir yonunu agzindan kacirirdi. Zaten butun calistigi gorustugu kadinlarla da yatmis. Fotolarini bulmustum. Sadece birini tanidigim icin cahil gibi genelleme yapamam tabiki ama benimki boyle serefszdi iste suslu.

21 mart 2022 00:15

2. Meslekten dolayı önyargılı yaklaşmak doğru değil haklısın süslü ama insanın elinde olmuyor bi arkadaş ortamında pilot biri vardı gece boyunca bana yürüdü ben de meslekten dolayı pas vermedim. Sonradan duydum ki hostes bir sevgilisi varmış :)

21 mart 2022 00:16

3. 4. Anonim benim de pilot kuzenim yakalanana kadar esiyle cok mutlu görünüyorlardi emin olma :)

21 mart 2022 00:18

4. Karakteri bozuksa her meslek grubundaki kişi aldatır. Mesleğine takılma kendin o kişiyi tanı öyle karar ver.

21 mart 2022 00:21

5. Ay cok sadik da olsa hiç istemezdim pilot. Aksam eve gelsin eşim yalniz bir gece uyumaya tahammülüm yok

21 mart 2022 00:22

6. Ay ahahshs birden bu kadar cevap beklemiyordum. Herkes mi pilotlarla birlikteymiş yoksa bu pilot hepimizle birlikte mi ahahshsh. Doğru söylüyorsunuz genel kanı çapkın oldukları yönünde ama benimki bir evlilik geçirmiş boşanmış, boşanma sebebi de eşinin kıskançlıkları ymış bile bile mi lades diyorum acaba?

21 mart 2022 00:24

7. Aslinda olay mesleği değil. Mesleği ile ulaşabildiği çok fazla imkan olması. Hem maddiyat hem de çevre olarak çok çok iyi bir konumda oluyolar ister istemez.

Adam burda ulaşamıyorsa diğer yerde ulaşabiliyor istediğine. Sık yolculuk yapan, yoğun iş yaşamı olan herkes biraz seydir gözümde. Maalesef

21 mart 2022 00:25

8. Tinder pilotlari diye ozel bir kategori var yani. Pilotlar kadar imkani olup ayni zamanda abaza olan gormedim. Bu arada sadece pilotlar degil hostesinden yer hizmetlerine havacilin camiasi genel olarak dallas ortamidir. Kimin eli kimin seyinde belli olmaz. Iclerinden bir avuc duzgun insan da cikar tabii ama turkiye'de olsun yurtdisinda olsun havacilik camiasi genelde kapali devre iliskilerin dondugu acayip bir ortamdir.

21 mart 2022 00:29

9. A4 bir yandan haklısın ama bir yandan da haklı değilsin. A5'in de dediği gibi pilotluk gibi meslekler aldatma imkanı sunuyor çünkü belli bir düzen yok, sürekli farklı zamanda farklı yerdesin. Onların aldatma olasılığı daha yüksek haliyle. Önyargılı olmamak elde değil.

21 mart 2022 00:30

10. Anonim 4 sen ne tip bir degisiksin acaba? Hem herkes sizin exler gibi olamaz diyorsun hem de benim abim mutlu diyorsun. Nereden biliyorsun abinin gittigi yerlerdeki yatak hayatini da savunmaya geciyorsun? Esiyle arasindaki ozel mevzulara nasil hakimsin ortalarinda mi oturuyorsun habire? Sirf abin bu meslegi yapiyor diye laf kondurtmuyorsun da millet basina gelenleri anlatmis abini melek cikarcan diye ne ugrastin ay deli mi ne

21 mart 2022 00:43