pilotaj bölümleri uçuş ücreti, burslu öğrenciler?

kızlar kardeşim tercih yapacak pilotaj bölümlerinden istiyor ama puanım eskişehir anadoluya yetmeyecek diyor. biz de okan girne amerikan gibi alternatifleri düşündük tam burslu olarak ancak o üniversitelerin tam burslu programına girerse uçuş eğitimi ücretine tabi miyiz onu anlamadık iki sitede de bununla ilgili net bir bilgi yok bilenler yazabilir mi?

1. girne amerikanda tam burslu arkadaşım her sene en az 1200 euro harcamak zorunda kaldığını söylemişti. Vizeye girerken bile giriş kağıdı vs çıkarıp para alıyorlarmış. Yani normal bi bölüm böyleyse pilotajda da bu tip ücretler çıkar bence

7 temmuz 2019 01:35

2. Girne üniversitesinin olayı para çekmek. Burslu bile olsan. Diğerlerini bilmiyorum.

7 temmuz 2019 01:38

3. kızlar gau nün istanbuldada kampüsü var ve yanlış okumadıysam pilotaj bölümü de dahil tüm bölümleri içeriyor o sıkıntı değil yani düşündüğünüz için sağ olun

anonim 4 sağ ol bilgilendirme için kesinlikle arayacağım e mail atmayı düşündüm ama aramak daha kesin ve hızlı olabilir haklısınız sağ olun

7 temmuz 2019 02:25

4. Ay yok valla evlerden ırak kıbrıs çok pahalı şu kriz döneminde imkanı yok