platin saç boyasıyla çok doğal sarı saç?

bu kız saçlarını öyle yapıyormuş çok hoşuma gitti,sizce elif aksunun saç rengine sahip olan şahsım yapsa öyle durur mu not :o kız değilim

1. (link: https://youtu.be/EU8INL0RAmU kızın saçı vol1)

(link: https://youtu.be/-iUHUq-z_-0 kızın saçı vol2)

31 ocak 2021 14:36

2. sğslüm öyle haklısında istediğim sarı homojen veya çok açık sarı değil aynı linkteki gibi ,bana çok pratik geldi sizin fikirleriniz nasıl diye merak ettim

31 ocak 2021 14:47

3. Benim siyah, küllü kahve yapmak istiyorum ama evde cesaret edilmez bence. Kuaförler de 500den başlıyor

31 ocak 2021 14:50

4. Süslü kızın ilk saçı çok güzel zaten . Bence platin saç boyası hiç değiştirmemiş hatta daha kötü olmuş 5 renk duruyo saçında. İlk hali çok güzel ama onu da evde elde etmek bence çok zor olmaz çünkü turuncu bayağı

31 ocak 2021 14:57

5. saç renginiz küllü alt tonluysa buyrun deneyin ama tupturuncu açılacak sonra küllüye çevirmek için saçınızı yıpratacaksınız gibi duruyor çünkü bu tür işlemler deneyim ve el yatkınlığı istiyor

31 ocak 2021 14:59

6. kızın önceki saçındada bu işlemden var galiba

31 ocak 2021 15:01

7. loreal sunkiss+john freida go blonder ile umarım elde edebilirim boyayı hiç karıştırmıyım o zaman kızlar bu ürünlere mor şampuan etki eder mi

31 ocak 2021 15:03

8. mor şampuan açık tonlu sarılardaki o çirkin sarıyı küllüye çevirir. sizin kullanacağınız ürünler sizin saçınızı turuncuya doğru açacak

31 ocak 2021 15:04

9. Süslü ben de bunları kullandım , pauline açıcıyı da kullandım. Saç aynı böyle oluyo ki bence bu saç zaten bariz turuncu küllü değil ki. Mor şampuan da denedim etki etmedi bu arada , belki cila yaparsanız olabilir ama zaten bu renk küllü değil bence direk bunu istiyorsanız hiç gerek yok

31 ocak 2021 15:10

10. çok tatlısınız hepiniz çok teşekkürler peki dürüst olmanız gerekirse bu renk saç 18yaşımdaki bir kıza gider mi o videodaki kızla yaşıtım benim gözüme hoş geldi ama dıştan gözlere de ihtiyacım var ve saçım bu kız gibi dalgalı diz kesim mi katlı kesim mi daha hoş olur

31 ocak 2021 15:15