popom büyük belim ince gece rahat uyuyamıyorum?

süslüler popo büyük bel ince olunca belin alt kısmı yatağa değmiyor, böyle olunca bel ağrısı yaşıyorum. yıllardır yan da yatamıyorum çünkü omuzlarımda sıkıntı var o da ağrı yapıyor. tavsiye edeceğiniz ürünler, çözüm önerileri vs var mi?

1. Keşke şöyle bi derdim olaydı

7 eylül 2024 01:05

2. +1111111

7 eylül 2024 01:16

3. o ne demek kız ilk defa duydum. benim de öyle ama nasıl bir popon var ki belin değmiyor anlayamadım, altına yastık koy.

7 eylül 2024 01:16

4. Benim bir de Allah başka dert vermesin diyeceğiniz türden kirpiklerimin aşırı uzun olması ve asla düzgün maskara süremeyişim ve her maskara sürdüğümde güneş gözlüğü takamayışım var. İlla ki bir yerden bir iki tanesi kıvrılır gözüme girer. Linç yememek için kimseye bunun çözümü nedir diye soramıyorum.

7 eylül 2024 01:17

5. birde belin yatağa mı değmiyor off senin o büyük poponu ısırırım.

7 eylül 2024 01:18

6. Benim de omuz ve popomda ağrı oluyordu en yumuşak yatak hangisiyse ondan aldım ve artık daha az ağrı oluyor

7 eylül 2024 01:27

7. Ben belim boşta çok kalınca ellerimle alttan destek yapıyorum iyi geliyor, belki ince bir battaniye koymayı deneyebilirsiniz. Bir de sırt üstü uzanırken havada bağdaş kurmayı deneyin. Eskiden kervancılar o pozisyonda sadece 3 saat uyuyarak yollarına devam ediyorlarmış. Ben de fiziksel bir çalışmada öğrenmiştim, bel kaslarımızı tanıyarak kasmamayı bu sayede düz zemine yaslayacak kadar esnetmemizi sağlamaya yönelik bir çalışmaydı

7 eylül 2024 02:09

8. Ohaaa ben de bu bu yüzden miymiş gerçekten çok kötü bi ağrı bağırmışlığım var dalga geçmeyin fndkdkdkd belimin altına yastık koyuyorum ben iyi geliyor

7 eylül 2024 02:32

9. Ben de kendi bel ağrımı bu yüzden sanıyordum popom baya çıkık ve büyük diye. ama duruş bozukluğundan ya da kas zayıflığından olduğunu üzerine düşündükçe ve egzersiz yaptıkça anladım.

kalça açısı yani "pelvik tilt" düzeltme üzerine çalıştım. Harmstring, karın kası veya gluteal kas zayıflığından da kaynaklanabiliyor bu olay. Ya da gergin bel ve quad kasları yine bunu yapıyor. Yanlış ve surekli oturma pozisyonu vs de sebep olabiliyor.

Benimki böyleydi yani sizinkini bilemem tabi bir uzmana danışmanız uygun olacaktır.

7 eylül 2024 03:52

10. Korseyle uyumadığına emin misin?

7 eylül 2024 08:29